Top 3 zodii de bărbaţi care fac orice femeie să urască dragostea. Sunt cei mai insensibili bărbaţi din zodiac

Dragostea este cel mai frumos sentiment și fiecare persoană visează să-și găsească jumătatea cu care să trăiască până la adânci bătrâneți. Totuși, este destul de greu să găsești pe cineva pe care să-l iubești și să te iubească și el înapoi.

16 oct. 2017, 09:43
Top 3 zodii de bărbaţi care fac orice femeie să urască dragostea. Sunt cei mai insensibili bărbaţi din zodiac

Există bărbați care sunt dispuși să se ofere pe tavă și care sunt soții ideali pentru că rămân alături de tine toată viața, însă există și bărbați pentru care sentimentele sunt egale cu 0 și femeile din viața lor suferă de fiecare dată din cauza lor, scrie estisuperba.ro.

Citeşte şi 4 zodii care se împotmolesc în pat. Habar nu au să facă amor

Bărbatul GEMENI:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt cei mai vicleni și parșivi din zodiac pentru că-și urmăresc doar propriile interese. Au un comportament schimbător și din această cauză îi fac pe cei din jur să sufere.

Dacă te afli într-o relație cu un bărbat gemeni nu va pune preț pe sentimente și se va gândi doar la confortul lui. Nu se implică niciodată în relații serioase pentru că nu le place să-și asume responsabilitatea.

Vor să fie cuceriți și se lasă greu când vine vorba de dragoste și nu le este greu să mintă persoana de lângă ei. Îți vor spune mereu ce vrei să auzi și nu ceea ce cred cu adevărat pentru că vor să ajungă unde și-au propus.

Citeşte şi Sexy zodiac: Cum sunt femeile în amor

Bărbatul LEU:

Acești nativi sunt definiția egoismului. Leii sunt dominatori și le place să dețină controlul atât în dormitor, cât și în viața de zi cu zi. Te vor controla la fiecare pas și sunt extrem de posesivi. Devin geloși de la orice nimic și vor isca multe certuri pe această temă.

Nativii născuți sub acest semn zodiacal se iubesc pe ei mai mult decât orice pe lume și de aceea nu sunt capabili să iubească alte persoane. Oferă impresia că te plac și că țin la tine, asta până întâlnesc pe altcineva.

Leii se gândesc doar la ei și nu vor face niciodată sacrificii pentru partenera lor și își pun interesele pe prim plan. Dacă ai nevoie de autor, te vor ajuta, însă se așteaptă să le întorci favoarea înzecit.

Bărbatul BALANȚĂ:

Cel mai bine ar fi să te ferești de nativii născuți în balanță dacă nu vrei să suferi din dragoste. Nu ai niciodată certitudine într-o relație cu acești nativi pentru că azi pot fi îndrăgostiți lulea de tine și mâine își pot aminti de o fostă iubită pe care o vor înapoi.

Bărbații balanță sunt maeștri în arta manipulării și te vor face să îți dorești ceea ce vor ei. Te pot juca pe degete după bunul plac și nu le place să dea explicații niciodată. Cel mai probabil doar tu și el veți știi despre relația voastră.

Nu poți avea încredere în acești nativi pentru se joacă cu sentimentele femeilor. La început, vor fi cei mai tandrii și educați bărbați pentru a te face să te îndrăgostești, dar după un timp se vor îndepărta fără motiv.

Este indicat să eviți acești bărbați pentru că nu sunt de încredere. Te vor face să suferi și te vor lăsa baltă când îți va fi lumea mai dragă.