Top 3 zodii păcătoase – Vor călca strâmb de Revelion!

Sărbătorile de iarnă înseamnă pace, liniște sufletească și relaxare. De cele mai multe ori, membrii familiei se adună din toate colțurile lumii și își petrec sărbătorile împreună. Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile care vor pica în păcat și de sărbători și, mai ales, de Revelion.

30 dec. 2017, 10:30
Top 3 zodii păcătoase – Vor călca strâmb de Revelion!

BERBEC

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor avea mare energie de sărbători și parcă sunt îndemnați de un drăcușor să facă numai trăsnăi. În loc să petreacă sărbătorile cu familia și cu prietenii, vor face orice altceva.

Vor găsi o aventură care nu se va termina cu bine, din păcate. Cineva va fi trădată în toată această aventură și toată vina va cădea tot asupra lor chiar dacă nu vor fi neapărat de vină.

LEU: 

Leii își vor ieși din minți tocmai în noaptea de Revelion când toată familia este reunită. Ceva îi va intriga și vor sări la harță. Pur și simplu nu-și vor putea controla emoțiile și vor izbucni de nervi.

Se vor folosi de acest pretext pentru a-și spune toate frustrările și pentru a le reproșa celor din jur tot ce-i deranjează. Astfel, vor reuși doar cu câteva cuvinte să strice starea de spirit a celor de la masă.

CAPRICORN: 

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt un fel de Grinch anul acesta. Nimic nu le va intra în grații și ar vrea să fie lăsați în pace de toată lumea. Le-ar fi mai bine dacă ar sta singuri de sărbători și nu i-ar deranja nimeni.

Vor comite și o gafă. Este posibil să fi promis unor rude că or să le viziteze, însă nu-și vor respecta această promisiune. Acestea se vor supăra pentru că vor pregăti masa, iar ei nu vor mai ajunge.