Top 4 zodii care sărăcesc vara aceasta – Banii nu se mai lipesc de ele deloc, urmează duşuri reci!

4 zodii au parte de câteva surprize financiare nedorite vara aceasta. Nu vor fi tocmai în apele lor din punct de vedere financiar.

12 mai 2018, 09:29
Top 4 zodii care sărăcesc vara aceasta – Banii nu se mai lipesc de ele deloc, urmează duşuri reci!

Top 4 zodii care sărăcesc

LOCUL 4: CAPRICORN – Acest nativ are parte de tot felul de episoade neplăcute din punct de vedere financiar. Va avea parte de câteva dușuri reci. Va pierde mulți bani pentru că nu a gândit nicio strategie serioasă de îmbogățire. Are mult de muncit dacă vrea să se simtă confortabil și tocmai de asta e încurajat să nu se mai culce pe o ureche.

LOCUL 3: PEȘTI – Nativul Pești trebuie musai să facă ceva pentru a se echilibra din punct de vedere financiar. Are multe de făcut și trebuie să renunțe să își mai achiziționeze lucruri de care nu are urgentă nevoie.

LOCUL 2: SCORPION – Nativul Scorpion face niște greșeli repetate în a-și gestiona buzunarele și asta atrage cu sine consecințe grave. Va fi nevoit să se împrumute din toate părțile, să aibă grijă pe ce dă banii și mai ales ce fel de investiții are în plan.

LOCUL 1: BERBEC – Berbecul e foarte căpos de fel și asta îi aduce o frumoasă sărăcie până la începutul lunii iunie. Nu ascultă de nimeni, crede că le știe pe toate, iar acțiunile pe care le pune în practică nu îi aduc niciun avantaj. Berbecul face ce face și ajunge foarte ușor la marginea prăpastiei. Este extrem de concentrat pe făcut bani rapid, fără să se gândească la consecințe, scrie teotrandafir.com.