Top 4 zodii de bărbaţi timizi în societate, dar pasionali în dormitor. Sunt mereu o surpriză plăcută

Oamenii timp să judece oamenii după prima impresie, însă de cele mai multe ori, este greșită. Poate că ți s-a întâmplat și ție să tragi concluzii pripite în legătură cu o persoană și apoi să realizezi că ai greșit în privința ei.

03 nov. 2017, 07:43
Top 4 zodii de bărbaţi timizi în societate, dar pasionali în dormitor. Sunt mereu o surpriză plăcută

Ei bine, astrele ne dezvăluie care sunt zodiile de bărbați care ne pot păcăli la prima vedere, scrie estisuperba.ro. Pot părea timizi și mielușei în public, însă în momentul în care vă cunoașteți mai bine își arată partea pasională pe care nici nu bănuiai că există.

Citeşte şi Jucării sexuale pentru zodii. Care ţi se potriveşte cel mai bine!

PEȘTI:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte educați și respectă mult femeile. Peștii sunt și romantici și știu exact cum să trateze o femeie și cum să o facă să se simtă iubită și apreciată.

Nativul născut sub acest semn zodiacal îi cumpără flori și bomboane femeii care îi este alături, iar în dormitor te la lăsa plăcut surprinsă pentru că va avea un comportament total diferit de cel cu care te-ai obișnuit.

RAC:

La prima vedere, nativii născuți sub acest semn zodiacal par să fie cei mai tocilari bărbați și cei mai prostovani, care aveau mereu emoții în momentul în care erau nevoiți să vorbească cu o fată.

Totuși, această impresie este greșită pentru că nativii acestei zodii sunt pasionali în dormitor și sunt experți în ale amorului. Își vor da mereu jos masca bărbaților cuminți și devreme acasă și te vor izbi de perete și de vor bucura de fiecare secundă petrecută cu tine.

TAUR:

Bărbatul taur este puțin timid și tinde să nu aibă încredere în puterea lui de convingere sau în șarmul lui. Se bâlbâie de cele mai multe ori în momentul în care vorbește cu o femeie, însă se schimbă radical în momentul în care ajunge în dormitor.

În momentele intime partenera lui va fi singura care se bâlbâie, asta pentru că va rămâne fără cuvinte după ce taurul va da tot ce este mai bun din el.

Citeşte şi Top 3 zodii feminine care sunt capabile să ofere cele mai fierbinţi nopţi de amor. Ele sunt cele mai pasionale femei!

GEMENI:

Bărbatul gemeni are câteva emoții în momentul în care trebuie să abordeze o femeie sau când trebuie să o cucerească pentru că se gândește prea mult la lucruri care nu se vor întâmpla niciodată. Își face scenarii în cap care îl debusolează.

Totuși, când ajunge la momentul culminant, adică în pat, acest nativ aprinde imediat flacăra pasiunii cu o singură atingere și o vorbă șoptită la ureche. Nici o femeie nu va rămâne dezamăgită după o noapte cu acest bărbat și va vrea și mai multe experiențe cu el.