Top 4 zodii lovite de ghinion în următoarea perioadă. Dezamăgiri pe toate planurile

Potrivit astrologilor, există un top al zodiilor lovite de neplăceri în următoarea perioadă. Este vorba de patru semne zodiacale care orice ar face nu reușesc să ducă nimic la bun sfârșit. Dezamăgirile sunt la ordinea zilei.

03 iul. 2022, 09:45
Top 4 zodii lovite de ghinion în următoarea perioadă. Dezamăgiri pe toate planurile

Multe zodii au parte de luni cu multe cumpene, în care multe le ies pe dos de cum ar dori. Avem un top al zodiilor ghinioniste.

Taur
Ești copleșit de probleme și nu știi cum să le mai faci față. Se anunță o perioadă în care simți că nu înaintezi și că nu reușești să duci la bun sfârșit nicio sarcină de la locul de muncă sau activitate din planul personal. Viața sentimentală nu este la nivelul pe care ți l-ai dorit și sunt șanse mari să pui punct relației. Nu mai ești dispus să ierți și din păcate rămâne o rană care nu se va vindeca prea curând. Trecutul acestor zodii le prinde din urmă.

Rac
Te simți sufocat și crezi că nu primești atenția care ți se cuvinte. Toată lumea este împotriva ta și lucrurile nu înaintează deloc în planul profesional, unde ți se pun bețe-n roate de colegi în care aveai încredere.

Horoscop iulie 2022, cu Cristina Demetrescu. Lună cu arderi intense, pe toate planurile
Nimic nu pare să meargă cum trebuie în viața de zi cu zi. Ai foarte multe planuri și idei, dar nu se concretizează deloc. Faptul că nu ai susținere și apreciere din partea celorlalți te afectează foarte mult perioada asta.

Balanță
Povestea de dragoste se încheie brusc, fără să primești vreo explicație. Partenerul de viață își ia tălpășița când ți-e lumea mai dragă și când te pregăteai să faci pasul următor, mutarea împreună sau ajungerea la altar. În ciuda faptului că ești perfecționist și vrei ca totul să iasă ca la carte, de această dată astrele nu sunt aliniate. Lucrurile nu ies oricât de multă muncă depui la serviciu și epuizarea își spune cuvântul în cele din urmă.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 4-10 iulie. Cine are parte de belşug, cine merge pe gheaţă subţire

Pești
Ești lovit de ghinion din punct de vedere sentimental. Emoțional nu stai bine, ești vulnerabil și s-ar putea să ajungi într-o relație toxică, care să te doboare. Incompatibilitatea dintre parteneri devine tot mai evidentă. Stresul, tensiunile și discuțiile aprinse te fac să te implici în scandaluri aprinse. Nu poți sta departe de probleme, parcă le cauți intenționat. Tot ce ai construit până acum în plan personal a fost în zadar, se năruie. Este una dintre zodii cu mare ghinion.


loading...