Top 4 zodii pline de venin. Te trădează când îţi este lumea mai dragă

Nu toată lumea are intenții bune și de cele ma multe ori, persoanele la care ne așteptăm cel mai puțin, acelea ne dezamăgesc cel mai tare.

14 nov. 2017, 10:31
Top 4 zodii pline de venin. Te trădează când îţi este lumea mai dragă

Există anumite semne zodiacale în care nu poți avea încredere și care or să te lase la greu doar pentru a se salva pe ele, scrie estisuperba.ro. Astrele ne dezvăluie care sunt aceste zodii pentru a știi de ce persoane trebuie să ne ferim.

Citeşte şi HOROSCOP: Adevărul gol-goluţ despre zodii

Locul I: LEU:

Acești nativi sunt foarte aroganți și acest lucru îi supără pe cei din jur. Leii au un aer sfidător și îi tratează pe ceilalți cu superioritate. Leii îți vor atrage mereu atenția și îți vor demonstra cât de de mic ești în fața lui și că este interesat de tine doar temporar.

Un leu nu-ți va spune că ai făcut ceva ce-l deranjează, ci va ține doar pentru el și în momentul în care se strâng foarte multe lucruri pe care nu le mai suportă, atunci va izbucni. Va strânge tot veninul și îți va face rău cum doar el știe.

Locul II: GEMENI:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte bârfitori, pur și simplu nu se pot abține. Este știut faptul că gemenii sunt persoane cu schimbări bruște de comportament și de cele mai multe ori îi induc pe cei din jur în eroare.

Gemenii sunt persoane duale: pe de o parte sunt oameni sufletiști și mereu gata să te ajute la nevoie, iar pe cealaltă parte, sunt persoane care pot oricând să-ți facă rău fără să-i faci nimic.

Citeşte şi HOROSCOP DECEMBRIE 2017: Două zodii vor câştiga la LOTO în luna cadourilor: Ce numere trebuie să joci, eşti pregătit?

Locul III: SCORPION:

Acestor nativi nu trebuie neapărat să li se greșească cu ceva, ci îți va găsi un defect și ți-l va critica până tot tu vei fi cel care va ceda.

Dese ori, scorpionii au impresia că nimeni nu este alături de ei și de aceea tind să arunce cu venin în stânga și în dreapta. Nu țin cont de nimeni atunci când sunt nervoși sau când li se pare că nu sunt apreciați.

Locul IV: BERBEC:

Se știe că nativii acestei zodii sunt foarte încăpățânați, mai ales bărbații născuți în această zodie. Există o diferență între bărbații și femeile din această zodie.

Dacă bărbații din zodia berbec atacă în mod brutal persoanele care le greșesc, în timp ce femeile născute sub acest semn zodiacal sunt mai versate și apelează la înțepături pentru a face o persoană să simtă că nu este dorită în preajma lor.