Top 5 cele mai nimfomane zodii. Dorinţa lor nu are limite

Astrele spun multe lucruri despre noi ca persoane și ne influențează în tot ceea ce facem. Zodiile au o importanță foarte mare în viața noastră și când vine vorba de relațiile intime.

11 oct. 2017, 15:10
Top 5 cele mai nimfomane zodii. Dorinţa lor nu are limite

Unele zodii au o dorință arzătoare de a face amor și nu se pot abține de la acest lucru. Iată zodiile care au o viață intimă activă și dacă vrei să ai o relație cu acești nativi trebuie să ții pasul.

BERBEC:

Nativi din acest semn zodiacal sunt extrem de pasionale și sunt adevărați maeștri în dormitor pentru că nu au nici un fel de inhibiții. sunt creativi și nu este nimic ce să nu fi încercat în materie de amor.

În ceea ce privește ținuta acestor nativi, preferă ținutele provocatoare și îndrăznețe care să îți trezească numai gânduri murdare, scrie estisuperba.ro. Au fantezii pe care nu se sfiesc să le pună în practică și partenerul lor trebuie să se ridice la același nivel.

Citeşte şi Horoscop: Aceste zodii adoră să înşele

LEU:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal se află pe locul 2 în acest top pentru că nu pot trăi fără amor. Uneori, leii cedează greu în momentele intime, însă obțin mereu ce își doresc în orice domeniu, dar mai ales în dormitor.

Sunt romantici, dar și pasionali. Îmbină aceste două lucruri perfect și reușesc să-și satisfacă de fiecare dată partenerul. Le plac jocurile în dormitor și nu există nimic ce să nu fi încercat pentru că au o imaginație peste margini.

BALANȚĂ:

Acești nativi atrag parteneri ca un magnet pentru că sunt extrem de senzuali și au un șarm aparte. Pentru a se simți împliniți, nativi născuți sub acest semn zodiacal trebuie să aibă parte de amor de calitate, dar și cât mai des posibil.

Vor face mereu compromisuri dacă nu le place de cineva în mod special, dar acel cineva va reuși să îi aducă la plăcerea maximă. Vor face acest lucru de dragul amorului și al intensității actului pentru că pentru ei este ceva fără de care nu pot trăi.

SCORPION:

Odată ce acești nativi înaintează în vârstă, devin din ce în ce mai experimentați în ale relațiilor intime și nici nu se vor feri să arate acest lucru. Deși scorpionii sunt adepții relaților de lungă durată, nu spun „nu” nici dacă se întâmplă să aibă o aventură.

Citeşte şi Horoscop amoros: Zodii de femei care atrag bărbaţii

În timpul actului intim, acești nativ se implică complet și au așteptări de la partenerul lor. Pentru a fi satisfăcuți, trebuie ca partenerul lor să se ridice la nivelul lor și să fie de acord cu orice fantezie li se propune de către ei.

VĂRSĂTOR:

Nativii acestei zodii sunt dese ori judecați greșit și li se spune foarte des că nu au deloc sentimente. Pe de o parte este adevărat, pe de o parte nu. De fel, sunt persoane foarte sensibile și sentimentale, însă când vine vorba de amor, nu se implică emoțional de fiecare dată.

Spre deosebire de zodiile de mai sus, vărsătorii nu sunt chiar atât de obsedați de relațiile intime, însă nu spun „nu” dacă li se oferă ocazia și răspund pozitiv oricărei oferte dacă cred că se vor bucura de ea din plin.