Top 5 cele mai proaste sfaturi primite de părinţi

Nu ti-ar veni sa crezi ce sfaturi primesc unele mame! In momentul in care ai un copil, ajungi sa descoperi ca oricine, de la bunici grijulii si pana la vanzatoarea de la magazinul din colt, ofera sfaturi despre cum ar trebui sa il cresti si sa-l educi, indiferent daca le-ai cerut sau nu parerea. Sigur, toate sunt bine intentionate si o parte dintre povete chiar s-ar putea dovedi folositoare, insa, de multe uneori, sunt pur si simplu stupide. Cei de la TheBump.com au intocmit un Top 5 al sfaturilor neinspirate pe care le primesc parintii, ca sa stii si tu sa nu le urmezi niciodata.

26 iun. 2015, 19:44
Top 5 cele mai proaste sfaturi primite de părinţi

1. „Loveste gingiile bebelusului ca sa vezi cand ii apar dintisorii”

Unele mame sunt sfatuite sa le loveasca gingiile micutilor cu ajutorul unei linguri, ca sa-si dea seama daca le ies dintii. In mod sigur, asta l-ar face pe bebe sa planga. Nu e necesara o lingura pentru a-ti da seama daca ii ies sau nu dintisorii. Daca observi ca e mereu iritat si ca saliveaza constant, e clar ca are loc eruptia dentara. Cei mai multi bebelusi trec prin aceasta perioada la varsta de 4-7 luni, iar tu il poti ajuta pe al tau alinandu-i durerea cu jucarii pe care sa le roada si alte cateva remedii testate pentru calmarea gingiilor.

2. „Nu ai nevoie de un scaun auto”

Se mai intampla ca mamicile sa fie sfatuite sa nu dea banii „aiurea” pe un scaun auto, dar nu este indicat deloc sa-ti tii copilul in poala cand esti in masina. Scaunele speciale nu sunt facultative, ci mai degraba obligatorii. Asigura-te ca l-ai instalat bine si ca centurile sunt legate corect.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro