Top 5 cele mai sensibile femei. Ştiu cum să te iubească şi să te cocoloşească toată viaţa

HOROSCOP: Sensibilitatea este un atu pe care nu toate femeile il au. Unele sunt atat de blande si de emotive, incat traiesc mai mult pentru ceilalti. Din pacate, nu sunt multe. Aceasta atitudine mamoasa este influentata de semnul zodiacal.

10 nov. 2015, 12:03
Top 5 cele mai sensibile femei. Ştiu cum să te iubească şi să te cocoloşească toată viaţa

HOROSCOP: Iata care sunt nativele super sensibila care stiu cum sa isi rasfete iubitul ca pe Printul Universului:

Pesti

Cand vine vorba despre sensibilitate, nimeni nu le intrece pe nativele din zodia Pesti. Extrem de senzitive, aceste femei traiesc bazandu-se pe ceea ce simt si pe intuitie. Au tendinta sa devina „fecioare false”, adica sa se dezvolte in antiteza cu esenta lor si sa adopte valorile semnului opus, cele ale Fecioarei, ajungand sa fie materialiste, cicalitoare. E genul de femeie care plange la filme siropoase, dar in acelasi timp stie sa isi ofere dragostea cu toata daruirea.

Rac

Nativa din zodia Rac este blanda si grijulie, cu un simt al umorului foarte dezvoltat si cu o inima mare. Cauta stabilitatea in relatii, dar are abilitatea de a fi acolo, cu o solutie parca scoasa din manual atunci cand apare vreo urgenta. Nascuta cu un puternic instinct matern, se regaseste profund in viata de familie. Isi ingrijeste partenerul ca o mama, il cocoloseste chiar. Este echilibrata, atenta la detalii, motiv pentru care relatiile ei sunt mereu de lunga durata.

Citeşte mai multe, pe ele.ro