Top 5 destinaţii recomandate pentru petrecerea de Revelion 2018-2019 în România

Ne apropiem cu pași rapizi către sărbătorile de iarnă, cea mai frumoasă perioadă din an când avem ocazia să organizăm o mini-vacanță într-o locație deosebită. Dacă încă nu te-ai decis ce locație să alegi, HomeZZ.ro îți propune 5 destinații, ideale pentru petrecerea Revelionului. Persoanele care aleg să își petreacă noaptea dintre ani în România ar fi bine să se grăbească, deoarece o mare parte dintre hoteluri și pensiuni sunt deja ocupate.

21 nov. 2018, 10:39
Top 5 destinaţii recomandate pentru petrecerea de Revelion 2018-2019 în România

Poiana Brașov este printre cele mai populare și apreciate locații montane ideale pentru petrecerea sărbătorilor, care îmbină toate beneficiile unei vacanțe într-un singur loc, scrie a1.ro. Pensiunile și hotelurile oferă celor cazați meniuri cu diverse preparate tradiționale, focuri de artificii, petreceri bine organizate, iar în restul timpului pârtiile de schi bine dotate așteaptă toti iubitorii de adrenalină. O vizită în orașul Brașov poate completa sejurul la munte, unde sunt zeci de obiective turistice interesante.

Citeşte şi Un Revelion de lux în România costă cât o vacanţă de 7 nopţi în Thailanda. Valea Prahovei şi Braşov, cele mai căutate staţiuni

Delta Dunării este o destinație inedită pentru perioada de iarnă, ideală pentru familiile care vor să petreacă sărbătorile departe de agitație și aglomerație. Pe lângă peisajele impresionante, vizitatorii se pot delecta cu activități precum: pescuitul la copcă, plimbări cu sania trasă de câini, patinajul și vizitarea mănăstirilor din satele pitorești. Un plus pentru cei care aleg să petreacă sărbătorile în Deltă îl reprezintă prețurile mici din această perioadă.

Borșa face parte din frumusețile Maramureșului, un loc demn de vizitat în orice perioadă a anului, însă dacă îl alegem ca și destinație pentru Revelion, vom avea parte de tradiții și peisaje extraordinare. Situat la o altitudine de 700 metri, Borșa oferă obiective turistice pe alese, dintre care: Cascada Cailor, Lacul Iezer sau cabana meteorologică. De asemenea persoanele pasionate de schi se pot distra pe pârtiile special amenajate.

Persoanele care vor să se relaxeze și în același timp să profite de proprietățile curative ale ștrandurilor termale pot alege Băile Felix, stațiune turistică renovată recent și apreciată pentru serviciile de calitate. După petrecerea organizată pentru sfârșitul de an, turiștii mai pot vizita Biserica din lemn de la Brusturi sau Dealul Șomleu, ideal pentru plimbări.

Sovata este recunoscută pentru numeroasele obiective turistice și pentru frumusețea naturii, într-un ambient liniștit, departe de agitația din Capitală. Stațiunea se laudă cu peisaje demne de pus în ramă, dar și cu pârtii de schi și săniuș. Cei care ajung să petreacă Revelionul în stațiunea Sovata, pot vizita principalele atracții, precum lacurile sărate cu efecte terapeutice, Salina Praid recunoscută la nivel european ca una dintre cele mai mari mine de sare, sau Cheile Bicazului unde se află Peștera Neagră și Avenul Licaș.