Top 5 femei din zodiac care au noroc în dragoste

Dragostea este imprevizibilă iar apariția ei in viața oricui este un miracol. Uneori, îți construiești dragostea, alteori te împiedici de ea pe stradă la propriu și o iei dea gata. Următoarele zodii fac parte din ultima categorie precizată.

01 mart. 2019, 12:06
Top 5 femei din zodiac care au noroc în dragoste

Vărsător

Energia și pozitivitatea voastră este molipsitoare. Sunteți de neepuizată și astfel atrageți atenția celor din jur. Surprindeți întotdeauna și firea spontană devine din ce în ce mai irezistibilă pentru persoana de care sunteți atrasă. Dragostea vă surâde mai mereu și cu ajutorul replicilor amuzante, scoateți din banalitate aproape orice situație, deci păreți partida ideală pentru multe persoane. Faptul că vedeți doar partea plină a paharului vă aduce prin preajmă numai lucruri pozitive. 

Berbec

Persuasiunea vă definește. Energia emanată și starea de spirit bună întotdeauna molipsitoare vă face să vă apropiați mai mult de anumite persoane. Unele încercări au un răspuns negativ, însă nu vă lăsați bătute și încercați de oricâte ori este nevoie, indiferent de durata preconizată a relației amoroase. Când simțiți câțiva fluturași în stomac, utilizați multe modalități de a ajunge la persoana dorită, deci s-ar putea spune că atitudinea dumneavoastră vă ajută în dragoste. Sunteți o zodie ce știe să lupte pentru ceva, mai ales pentru iubire. 

Balanță

Dumneavoastră atrageți dragostea ca un magnet fără a face vreun efort. Încrederea în sine este pentru balanțe precum un parfum ce seduce multe partide din categoria sexului puternic. Este bine știu că femeile din această zodie preferă relațiile stabile și serioase, însă dacă uneori nu sunt chiar cum și-au imaginat, acestea înțeleg faptul că încă nu au întâlnit încă persoana potrivită. Deși personalități echilibrate din fire, în unele momente se observă o oarecare tendință spre visare iar persoana potrivită este cea care le readuce înapoi la realitate uneori. 

Gemeni

Buna comunicare este un element benefic pentru relațiile pe care le înfiripați. Sunteți invidiată în cercul apropiat în privința abordări cu ușurință a oricărui subiect ieșit în cale și gestionarea subiectului cu o tentă de stand-up comady. Vă faceți ușor observată printre persoanele de sex opus. Citiți omul pe care ați pus ochii rapid si acest lucru vă facilitează modul de a flirta, dar sunteți posesoarele unui spirit liber, așadar, o singură persoană nu vă încântă pentru o perioada lungă de timp. Preferați o căutare continuă de comunicare cu alți oameni și uitați de cele vechi. 

Leu

Din păcate sau din fericire, femeile leu vor avea parte doar de relații de scurtă durată dar intense. Sunteți seducătoare, fără doar și poate, norocul dă peste voi când vine vorba de dragoste si urâți singurătatea din toate puncte de vedere. Cu toate acestea, dorința voastră de a întâlni persoana potrivită pentru ai oferi afecțiune și atenție se transpune doar în aventuri de o noapte, sau poate relații de scurtă durată. Persoanele pe care le atrageți sunt interesate mai mult de perioade scurte si pasionale decât lungi si plictisitoare.