Top 5 probleme într-o căsnicie

Banii, sexul si discutiile in contradictoriu sunt cauzele care, in timp, distrug trainicia unui cuplu. Psihologul Susan Quilliam de la Ivillage.co.uk abordeaza si lamureste cele mai intalnite 5 probleme de cuplu.

13 iul. 2019, 19:17
Top 5 probleme într-o căsnicie

1. Partenerul/a are o aventura. Reprezinta asta sfarsitul relatiei?

Infidelitatea nu trebuie sa insemne incheierea unei relatii. Este adevarat ca unii/ele dintre parteneri/e au aventuri pentru a iesi dintr-o relatie, insa pentru cei mai multi dintre oameni, o aventura inseamna un avertisment. Este un semnal ca nu sunt fericiti, insa daca se schimba ceva in relatie nu au de gand sa plece. In unele cazuri o casnicie poate fi chiar mai puternica dupa o aventura pentru ca ambii parteneri trebuie sa constientizeze si sa rezolve problemele din casnicie.

Vestea ca partenerul/a a calcat stramb te va soca. Insa nu lua nicio decizie la cald indiferent daca alti oameni apopiati iti cer sa o faci. Partenerul/a trebuie sa fie de acord sa inceteze sa se vada cu iubitul/a, daca refuza atunci pune capat relatiei.

Odata ce ai depasit socul si poti discuta calm, incearca sa vorbiti si sa afli motivele infidelitatii. Gandeste-te la urmatoarea intrebare: „Ce ar trebui sa schimbi in casnicie pentru ca infidelitatea sa nu se mai repete?”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.