Top 5 târguri de Crăciun din Europa

Perioada Craciunul este un bun prilej daca va doriti sa calatoriti sa vizitati cele mai faimoase targuri de Craciun din Europa.

18 dec. 2018, 07:25
Top 5 târguri de Crăciun din Europa

1. Targul de Craciun din Budapesta, Ungaria (11 noiembrie 2018 – 1 ianuarie 2019)

Targul de Craciun din Budapesta este cunoscut datorita muzicii folclorice traditionale care se aude neintrerupt pe strazile orasului. In centrul Budapestei te imbie mirosul de paine proaspat scoasa din cuptor, de prajituri traditionale, ca sa nu mai vorbim despre gulas. Targul este potrivit pentru toate grupele de varsta. In anul 2008, Targul de Craciun de la Budapesta a fost declarat „Cel mai frumos din Europa” de catre editia de duminica a cotidianului The SUN. 

2. Targul de Craciun din Viena, Austria (16 noiembrie – 26 decembrie 2018)

Inca de la sfarsitul lui noiembrie, Viena s-a pregatit de sarbatoare. In casutele de lemn frumos amenajate gasesti tot ce-ti trece sau nu prin minte: de la vin fiert si castane coapte, la produse hand-made, de la decoratiuni pentru casa, la produse gastronomice traditionale.  In sezonul Sarbatorilor, Viena gazduieste numeroase concerte, spectacole de opera si dans, dar si expozitii in galeriile de arta si palatele din Capitala, asa ca aveti ce vizita.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.