Top 5 videoclipuri pentru YouTube România în 2015. Muzica i-a atras pe români

YouTube a făcut public faptul că doar 5 videoclipuri urcate de pe teritoriul României de la începutul anului au trecut peste 10 milioane de vizualizări.

18 mai 2015, 10:40
Top 5 videoclipuri pentru YouTube România în 2015. Muzica i-a atras pe români

YouTube România a dat publicității un clasament cu cele mai vizualizate videoclipuri urcate pe site de pe teritoriul României. Cum era și de așteptat, este vorba de cinci piese, fiind și singurele videoclipuri care au reușit de la începutul anului 2015 până acum să depășească pragul de 10 miloane de vizualizări.

„Cuba, cuba” în top YouTube România 2015

Pe locul 5 este singura prezență ceva mai exotică la care poate puțini se așteptau. Este vorba despre clipul cântărețului de manele Florin Salam, la o piesă numită Cuba, cuba. Cântărețul are un public mare și nu este pentru prima oară când videoclipurile sale ating milioane de vizualizări. În acest moment “Cuba, cuba” are peste 10,5 milioane de vizualizări.

Domino“ e pe locul 4 în top YouTube România 2015

De la începutul anului 2015 și până acum, pe locul 4 între cele mai vizionate videoclipuri românești de pe YouTube este artista Carmen cu piesa “Domino”, care a devenit este difuzată intens și la radiouri și televiziuni de specialitate. Artista este la piesa ei de debut, iar clipul care a reușit să atingă 10 milioane și jumătate de vizualizări este varianta piesei împreună cu versurile. Ulterior a scos pe piață și un videoclip, însă nu atinge încă un număr la fel de mare de vizualizări pe YouTube.

Continuarea pe playtech.ro