Top 5 zodii care vor fi înşelate în luna iunie 2015

Esti ingrijorata ca partenerul tau te-ar putea insela? Toti cei care au trecut prin acest lucru, stiu cat de incredibil de dureroasa este aceasta tradare si nu mai vor niciodata sa treaca prin aceleasi momente, vreodata. Chiar daca este un subiect delicat, haideti sa vedem in continuare care sunt cele 5 zodii nefericite, care vor fi inselate in luna iunie, potrivit YVE.ro.

23 mai 2015, 14:23
Top 5 zodii care vor fi înşelate în luna iunie 2015

Rac

Dulcele si sensibilul Rac este mai mult decat posibil sa fie inselat deoarece in momentul in care nu se mai simte iubit, incepe sa caute alinarea in alte parti, lucru care se rasfrange asupra relatiei, iar partenerul o simte si se indeparteaza. Vina nu este tocmai a Racului, chiar daca este mult prea protectiv si mult prea grijuliu, acest lucru aducand partenerul la limita rabdarii, insa, sfarseste prin a fi inselat si in momentul in care acest lucru se intampla, vor suferi mai mult decat orice alt semn zodiacal.

Fecioara

Fecioara este un semn zodiacal serios si cateodata lucrurile pot fi foarte grele, chiar si pentru ei; nu de putine ori s-au confruntat cu propriile probleme, cauzate chiar de ele insele. Acest lucru ii frustreaza pe parteneri, care vor incepe sa-si caute alinarea in alte parti, unde totul este mai usor. Veti fi inselata din cauza ca sunteti o fire mult prea critica si ii coplesiti pe parteneri, care vor sa gaseasca ceva nou. Din pacate, sunteti una din zodiile, care sunt cel mai usor de tradat sau de lasat.

Citeste articolul complet pe YVE.ro