Top 5 zodii cu care poţi avea un mariaj fericit

Foarte puţini sunt cei care îşi doresc să aibă alături o persoană cu care să se bucure chiar şi de cele mai mici plăceri ale vieţii şi mai presus decât atât să şi îmbătrânească împreună.

23 sept. 2015, 07:53
Top 5 zodii cu care poţi avea un mariaj fericit

Cu toate acestea fiind spuse, vă invit să vedeţi în cele ce urmează care sunt cele 5 zodii cu care poţi avea o căsnicie fericită!

1. Taur

Nativii acestei zodii, aleargă încă de pe la 20-25 ani în căutarea sufletului pereche. Cred în iubirea veşnică, alături de un singur partener şi îşi doresc o căsnicie lângă o persoană asemeni lor, cu aceleaşi principii de viaţă. Nu cred în divorţ şi oricât de dificilă ar fi relaţia într-un punct, vor caută mereu rezolvări înainte de a lua decizii extrem de importante.

2. Rac

Racii au o personalitate plăcută de toate celelalte zodii. Sunt personele cele mai devotate când vine vorba de viaţă de cuplu şi nu abandonează „bătălia” fără a fi siguri că au făcut tot ce le stă în putinţă. Sunt familişti convinşi şi urăsc ideea de a fi singuri- singurătatea îi deprimă şi din această cauza îşi caută sufletul pereche cu care să îmbătrânească, îşi caută o siguranţă. Cu ei veţi avea o căsnicie foarte fericită deoarece se străduiesc să ofere tot ce e mai bun, atâta timp cât îi oferiţi tot ce are nevoie.

Citeste articolul complet pe YVE.ro