Top 5 zodii de bărbaţi iubitori. Află cine te va copleşi cu dragoste

HOROSCOP: Unii barbati iubesc cu mai mult patos, altii, in schimb, sunt mai reci si isi manifesta cu greu sentimentele. Totul tine in mare masura de zodia in care s-au nascut. Exista 5 zodii care dau cei mai iubareti barbati, care te vor coplesi cu sentimentele lor.

31 oct. 2015, 17:50
Top 5 zodii de bărbaţi iubitori. Află cine te va copleşi cu dragoste

Pesti

Nativul Pesti e cam tot ce ti-ai putea dori de la un barbat. E devotat, e gospodar, e romantic si sensibil. Da dovada de multa fantezie si te va fascina cu declaratii de dragoste siropoase, eventual in versuri. Se scufunda in dragoste precum delfinul in ocean, ajunge sa traiasca prin femeia pe care o iubeste. Ii intuieste dorintele si se poarta instinctiv, precum un amant perfect. E mereu gata sa se sacrifice pentru perechea lui.

Rac

Daca iti doresti un sot devotat, care sa nu te lase sa faci nimic, ci sa te tina in puf si sa te rasfete cu flori, poezii de dragoste si promenade sub clar de luna atunci e clar ca trebuie sa te mariti cu un Rac. Erotismul lui profund este stimulat de fantezie si de emotie, isi idolatrizeaza la propriu partenera si se hraneste din dragostea pentru ea precum zeii cu ambrozie. Senzualitatea lui se contopeste cu sentimentele paterne.

Balanta

Balanta este zodia cuplului, deci barbatul nascut sub acest semn astral se simte implinit doar cand are alaturi perechea sa, pentru ca singur si lipsit de dragoste se ofileste. E romantic si te va trata ca pe cea mai iubita fiinta de pe pamant. E insetat de dragoste si de tandrete, astfel ca nu iti vor lipsi sub niciun chip rasfatul si armonia. Ii place jocul seductiei si va apela la fel si fel de trucuri care sporesc senzualitatea.

Mai multe, pe ele.ro