Top 5 zodii experte în pat – află cu ce zodie eşti compatibil

HOROSCOP: Unele zodii sunt mai timide iar altele mai dezinvolte; așa că haideți să vedem care sunt cele 5 zodii experte în pat. 

13 iul. 2015, 08:51

1. Scorpion
Astrele și Planetele ne dau de înțeles că Scorpionul este cea mai bună zodie când vine vorba de acest clasament- este cel mai bun la pat, un adevărat expert și nu părăsește “terenul” până când ambii nu sunt epuizați la maxim. Momentele petrecute alături de acesta sunt de neuitat, este adeptul jocurilor erotice și nu va face nimic altceva decât să te atragă în mrejele lui și să devii dependent de tot ce îți oferă. Este considerat a fi un amant perfect, un amant pasional și desăvârșit deoarece reușește să se implice întru totul în ceea ce face, cu sufletul și mai ales cu trupul. Caută parteneri pe măsură, care să fie la fel de activi, cu un apetit sexual la fel de mare și cu o dorință extraordinară de a încerca mereu ceva nou.

2. Taur
Poate nu v-ați fi așteptat, însă Taurul este pe locul doi în acest clasament. Este tot ce și-ar dori orice femeie: trece de la iubire, romantism la duritate și dominare în câteva secunde. Nu vei ști niciodată la ce să te aștepți când intri pe ușă. Este fidel și de-a dreptul expert în ceea ce privește acest domeniu și nu neapărat pentru că a avut foarte mulți parteneri ci datorită naturii sale.

Citeste articolul complet pe YVE.ro