Top 7 scandaluri sexuale din istorie

Scandalurile sexuale exista de cand lumea si pamantul si mai mereu au avut in spatele lor cate o femeie. Dar cand in spatele scandalului in cauza s-a aflat o femeie celebra, publicul mereu s-a aratat foarte dornic de amanunte picante si cat mai detaliate.

25 aug. 2016, 19:36
Top 7 scandaluri sexuale din istorie

Inainte de aparitia internetului, a fenomenului „paparazzi” si a tuturor mijloacelor de comunicare moderne, se putea vorbi doar de dovezi scrise cu cerneala, adica de scrisori care eventual erau publicate in ziare. Site-ul thefrisky.com ne dezvaluie un top 7 al celor mai faimoase scandaluri sexuale cu femei celebre:

1. Marie Curie

Marie Curie, celebra cercetatoare si om de stiinta care a murit din cauza propriilor expuneri la raze radioactive, a fost expusa si unui scandal sexual faimos, la vremea respectiva. Dupa ce sotul ei, Pierre Curie a murit intr-un accident rutier, Marie s-a implicat intr-o aventura amoroasa cu Paul Langevin, un fost student al sotului sau. Aventura a iesit la iveala in clipa in care sotia lui Paul a angajat un detectiv, dorind sa-si dea seama ce se intampla cu sotul ei si a intrat prin efractie in apartamentul in care cei doi se intalneau, furand scrisorile de dragoste de la Paul catre Marie si invers. Ziarele vremii au adus acuze grave la adresa lui Curie, numind-o „spargatoare evreica de casncii”, desi ea nici nu avea origini evreiesti. Paul a aparat-o cat a putut, la fel si Albert Einstein. Einstein, insa, a cam dat-o in bara cu modul prin care a inteles s-o apere pe Marie, declarand ca: „Marie este foarte inteligenta, dar in ciuda naturii ei pasionale, din pacate nu e deloc atragatoare, asa ca e clar ca nu reprezinta pentru nicio casnicie vreo amenintare” . Oricum, Einstein era destul de cunoscut ca fiind mare amator de femei.

2. Ecaterina cea Mare

Tarina Rusiei, Ecaterina cea Mare, de origini germane, si-a inselat sotul (Frederick) cu un harem intreg de barbat, dupa ce a avut grija sa-l declare declare impotent si alcoolic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.