TOP 7 vedete părăsite prin SMS

O despărţire prin SMS poate că nu te onorează, dar te scuteşte de o posibilă baie de lacrimi şi de o discuţie interminabilă despre cine a fost de vină pentru că s-a ajuns aici.

08 mart. 2017, 14:42
TOP 7 vedete părăsite prin SMS

Mesajele de despărţire sunt eficiente şi îi transmit celuilalt că nu e loc de negocieri. Au simţit asta pe pielea lor şi câteva vedete, care au fost părăsite prin SMS (sursa: ZU TV).

Cum să retragi un SMS trimis din greşeală

Ashley Cole şi-a primit „papucii” printr-un mesaj sec de la Cheryl Cole. „Mută-te! S-a terminat!” a fost textul mai mult decât elocvent.

Zayn Malik e un cuceritor, dar asta nu înseamnă că nu a fost părăsit. Fata cu care a ieşit înainte de a fi cu Perrie Edwards i-a dat „verde” printr-un mesaj.

Perrie Edwards, la rândul ei, a fost anunţată de Zayn că nu mai sunt un cuplu tot prin SMS. Deci a învăţat ceva din relaţia anterioară.

Katy Perry a fost căsătorită cu Russell Brand, dar acesta a pus capăt mariajului lor prin SMS.

Jessica Simpson a avut o scurtă relaţie cu Adam Levine, de la Maroon 5, care i-a dat însă papucii printr-un sms în care i-a scris că avea nevoie de spaţiu.

Jennifer Aniston a fost şi ea părăsită prin SMS, de John Mayer. Care cu câteva minute înainte îi închisese telefonul după o ceartă la telefon.

Charlie Sheen a fost părăsit de Bree Olson printr-un mesaj cam înainte ca el să ajungă să aibă probleme cu nervii.