Top 8 cele mai virale subiecte pe internet VIDEO

Exista anumite subiecte pe internet care au starnit valva desi, initial, nimeni nu s-ar fi asteptat sa devina virale. Iata cele mai memorabile si mai lipsite de sens subiecte virale. Le poti fie iubi, fie uri si au intrat, definitiv, in istoria internetului.

26 iun. 2016, 20:10
Top 8 cele mai virale subiecte pe internet VIDEO

Rochia
In 2015, imaginea unei rochii a fost urcata pe Tumblr iar utilizatorii au fost rugati sa identifice culoarea obiectului vestimentar. Aproape toata lumea prezenta pe social media s-a impartit in doua tabere: una care sustinea ca este „neagra si albastra” sau „alba si aurie”. Ambele tabere veneau cu argumente care sa le sustina opinia. S-a ajuns pana la punctul in care oamenii au incercat sa explice teoria luminii si a culorii. Intr-un final, persoana care a postat fotografia a dezvaluit ca rochia era neagra si albastra.

Alex de la Target
Alex este un pusti din America de Nord care a devenit celebru peste noapte. A fost intervievat de catre jurnalistii de la The New York Times si a aparut la emisiunea lui Ellen DeGeneres. Alex era doar un casier cu o fata simpatica care a urcat o fotografie de-a sa pe Twitter in timp ce era la magazin. A fost de ajuns ca o adolescenta sa distribuie respectiva imagine si asa s-a generat o adevarata nebunie. Intr-o singura zi aproape 250.000 de persoane au inceput sa-i urmareasca profilul.

 

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.