Top cele mai bune jocuri de strategie pentru Android

Am realizat pentru tine o selecție cu cele mai bune jocuri de strategie pentru Android numai bune să omori timpul dacă ai la îndemână un telefon sau o tabletă.

06 iun. 2015, 12:39

Încet, încet, jocurile pe calculator pierd teren în fața jocurilor pe dispozitivele mobile. Tocmai din acest motiv am selectat o listă cu cele mai bune jocuri de strategie pentru Android, jocuri care au cucerit un segment mare de piață și au sute de mii de descărcări.

Jocuri de strategie pentru Android – Clash of clans

Clash of clans este unul dintre cele mai bune jocuri de strategie pentru Android, este produs de compania Supercell din Helsinki, Finlanda și s-a lansat internațional în octombrie 2013. Scopul jocului este de a ataca inamici din toată lumea și de a deveni mai puternic. Prin câștigarea unui atac vei obține trofee care te ajută să ajungi în diferite divizii.

Popularitatea jocului a explodat și după ce chiar actorul Liam Nesson a apărut într-o reclamă la Superbowl în care apare nervos după ce a pierdut o rundă din Clash of Clans.

Puteți descărca jocul de AICI.

Cele mai bune jocuri de strategie pentru Android – Megapolis

Cu Megapolis trebuie să contruiești de la 0 un oraș întreg și să îl administrezi. Fondurile și infrastructura, dar și investițiile orașului tău trebuie făcute din câștigurile pe care le poți obține cu ajutorul porturilor, zăcămintelor naturale sau centralelor atomice.

Megapolis își merită locul între cele mai bune jocuri de strategie pentru Android și datorită popularității mari pe care o are: peste 10 milioane de descărcări și 1 milion de oameni care joacă zilnic.

Poți descărca jocul de AICI.

 

Mai multe detalii pe playtech.ro