TOP zodii NOROCOASE în luna septembrie 2022. Vezi pe ce loc ești!

Top trei zodii norocoase în luna septembrie 2022. Vezi cine sunt nativii cu vieți de invidiat în prima lună de toamnă 2022!

01 sept. 2022, 10:14
TOP zodii NOROCOASE în luna septembrie 2022. Vezi pe ce loc ești!

Luna septembrie se anunță destul de tensionată grație retrogradării planetelor Mercur și Uranus. Pe măsură ce identifici probleme in relații, sezonul perfecționistei și practicei Fecioare te îndeamnă să treci la treabă și să bagi în „mentenanță” tot ce nu funcționează. Dar nu toate zodiile au de suferit de pe urma acestor conjuncturi planetare. Zodiile de mai jos sunt favorizate din plin. Află dacă ești în top.

LEU
Soarele se află în casa a doua a finanțelor și valorilor, ceea ce ar însemna succes în această zonă, mai ales dacă activezi într-un domeniu creativ/artistic. Ideile vor veni una după alta, iar Fecioara te impinge de la spate să treci la acțiune.

Horoscop toamnă 2022. Sfatul astrologului Marina Smirnova pentru septembrie. Atentie, Raci, Săgetători şi Vărsători!

FECIOARĂ
Luna septembrie aduce o puternică lumină asupra stimei de sine. Cu Venus pregătindu-se să intre în Balanță, se activează și casa banilor. Această energie cosmică te ajuta să treci la treabă și să îți dezvolți sectorul profesional. Lucru ce va determina apoi și câștiguri însemnate.

Zodiac chinezesc. Top 3 zodii ale horoscopului asiatic care vor încheia anul foarte bine. Află dacă te numeri printre ei

SĂGETĂTOR
Jupiter te inspiră să scoți la lumină artistul din tine. Dă voie energiei creative să te așeze pe drumul succesului. Septembrie este despre creație, despre inspirație. Fă ceea ce-ți place cu adevărat!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.