Top ZODII REBELE prin definiţie. Vezi cei mai nemulţumiţi oameni şi află în ce categorie ai intra

Unele persoane ar face în fiecare zi câte o revoluție: nu sunt mulțumite de oamenii care le înconjoară, de mersul politic al țării, de lipsa de sinceritate a persoanei iubite, de agresarea mediului înconjurător... Altele însă sunt rebele fără cauză. În orice categorie ai intra, descoperă dacă te afli printre cele 5 zodii rebele ale Horoscopului.

23 ian. 2015, 15:52
Top ZODII REBELE prin definiţie. Vezi cei mai nemulţumiţi oameni şi află în ce categorie ai intra

LOCUL 1: BERBEC. Berbecul poate fi denumit fără nicio exagerare „distrugătorul de oști”. Acesta poate fi oricând liderul unei noi ordini mondiale, este un fel de Che Guevara care își implementează rapid ideile în conștiința celorlalți. Este o fire care pune pasiune cu adevărat în ceea ce crede, și, deși pare o personalitate convențională, atunci când este vorba despre libertate devine cea mai liberală ființă din lume.

LOCUL 2: FECIOARĂ. Fecioarele nu suportă minciuna și sindromul șefiei. Acestea, cu riscul de a pierde totul, fac un scandal uriaș dacă au fost mințite pe față sau sesizează lipsa sincerității la interlocutor. De asemenea, Fecioarele se aprind repede când văd victime în jur, fie că este vorba de persoane batjocorite prin ironii fine (persoane care nici măcar nu-și dau seama) sau despre victime care nu au capacitatea de a se apăra.

LOCUL 3: SCORPION. Scorpionii seamănă puțin cu Vărsătorul în ceea ce privește firea rebelă, cu o diferență mai mare sau mai mică (decideți dumneavoastră): acesta poate să se transforme oricând în protestatar de meserie dar urmărește un scop final. Scorpionul nu va face niciodată ceva fără să aibă sens. Dacă se implică într-o cauză pentru ajutorarea celor sărmani asta poate însemna, e drept, cam cinic, că vrea să-și promoveze o fundație de ajutorare din care să scoată și el câte ceva: imagine bună și bani.

Citeste mai mult pe Revista TEO.