TOPLESS la victorie. O femeie politician se dezbracă la bustul gol dacă Steaua bate pe Chelsea

Ancuţa Cârcu, secretar executiv al Partidului România Mare, promite un show incendiar dacă Steaua o va învinge pe Chelsea, joi, în Liga Europa. Ea a anunţat că se va dezbrăca la bustul gol, în vestiarul echipei dacă roş-albaştrii vor câştiga meciul de pe Arena Naţională. Culmea este că ea s-a războit cu Gigi Becali nu demult, cand l-a reclamat pe acesta la Consiliul pentru Combaterea Discriminării.

06 mart. 2013, 11:49
TOPLESS la victorie. O femeie politician se dezbracă la bustul gol dacă Steaua bate pe Chelsea

Ancuţa Cârcu este o stelistă înrăită şi ar face orice pentru echipa ei de suflet. Secretar executiv al Partidului România Mare, ea a făcut o promisiune foarte îndrăzneaţă, anunţând că se va dezbrăca în sânii goi daca Steaua va câştiga meciul de joi, cu Chelsea.

Nu am făcut niciodată aşa ceva, dar pentru stelişti o s-o fac. Le voi arăta bustul meu, pictat roşu-albastru, dacă vor, în vestiarul echipei„, a declarat Ancuţa Cârcu, pentru ziarul Libertatea.

De dragul Stelei, Ancuţa Cârcu e dispusă să uite şi de conflictul pe care l-a avut cu Gigi Becali, la începutul lunii trecute. La vremea respectivă, Becali spunea, cu referire la o declaraţie a Ancuţei Cârcu: „Respect femeia, o iubesc, dar când este idioată îi spun„.

Ancuţa Cârcu a a devenit celebra in campania electorala de asta-toamna, cand a candidat pe listele PRM, dar nu a intrat in parlament.

Citeşte şi

Meciul Steaua – Chelsea va fi arbitrat de un rus. Serghei Karasev vine a treia oară în România