Topul celor mai bune locuri de muncă din România. Jobul care îţi aduce un salariu 6000 de euro lunar

Vă prezentăm un top al celor mai bune locuri de muncă din România. Potrivit datelor oferite de BestJobs, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din ţara noastră, cel mai bine se câştigă în IT.

22 iul. 2022, 13:30
Topul celor mai bune locuri de muncă din România. Jobul care îţi aduce un salariu 6000 de euro lunar

Topul celor mai bune locuri de muncă din România. Printre domeniile în care se câştigă cel mai bine se numără IT-ul, medicina, ingineria, agricultura / zootehnie, construcțiile și instalațiile, specialiștii și tehnicieni, transport și distribuție, management, marketing.

Topul celor mai bune locuri de muncă din România. Românii se bat pentru un job în acest domeniu

Citeşte şi Joburile din IT în România, în top cele mai bine plătite în Europa de Est

Vă prezentăm câteva dintre locurile de muncă în care se plăteşte cel mai bine la ora actuală, în România.

Inginer Software / Software Engineer. Această meserie implică multă atenție la detalii, dar și cunoașterea de limbaje de programare specifice, de baze de date și are o complexitate aparte. Un Inginer Software trebuie să știe cum să folosească limbajele corecte de programare, platformele și arhitecturile pentru a dezvolta orice de la jocuri pe computer la sisteme de rețea. Pe lângă acestea, inginerii software de asemenea testează și îmbunătățesc și mențin software-ul construit de alți ingineri. Salariul poate ajunge la 6.000 euro pe lună.

Inginer Proiectant. Acesta întocmeşte documentaţia tehnică, proiectul tehnic, detalii de execuţie şi caietele de sarcini ale unei construcţii pentru a obţine o autorizaţie de construire şi pentru a o pune în practică. Salariul este cuprins între 1000 și 2000 de euro pe lună.

Manager. Acesta seste cel care știe să-și motiveze echipa și să o crească spre a fi mai bună. Un manager de departament într-o companie mare poate câștiga între 2000 și 3000 euro / lună.

Product Manager. Rolul acestuia este de a se asigura că echipa tehnică de programatori își duce taskurile la bun sfârșit cu succes. De multe ori, pentru a reuși acest lucru, trebuie să lucreze în regimul Agile, să cunoască această metodologie și planificarea sprinturilor. Salariul unui Product Manager este între 1000 și 2000 de euro pe lună, potrivit stirileprotv.ro.

Medic. Un rezident începe cu un salariu de 1000-1500 euro, însă un medic de specialitate poate ajunge la 2500 euro.

Manager conținut (marketing). Acesta se ocupă de strategia de conținut a unui brand – de la postările în rețelele social media, la blog și canalele de streaming video. Este un job care implică organizare bună și multă creativitate. Un manager de conținut câștigă, în medie, 1500 de euro lunar.

Citeşte şi Avalanşă de locuri de muncă în România. Numărul joburilor disponibile s-a dublat faţă de 2021. Ce salarii se oferă