Topul celor mai buni concurenți de la Survivor România. Zanni revine pe primul loc

Topul celor mai buni concurenți de la Survivor România. A fost stabilit clasamentul celor mai eficienţi Faimoşi şi Războinici, care concurează în Republica Dominicană. Până pe data de 21 iunie, topul păstrează o singură componentă.

22 iun. 2021, 15:09
Topul celor mai buni concurenți de la Survivor România. Zanni revine pe primul loc
Zanni revine pe primul loc

Topul celor mai buni concurenți de la Survivor România. Maria Chițu se menține pe prima poziție în clasamentul general al celor mai buni concurenți de la Survivor România, cu un procentaj de peste 60%. Locul doi în echipa Războinicilor îl ocupă Marius Crăciun, cu 98 de victorii în 178 de meciuri jucate.

Zanni revine pe prima poziție în topul celor mai buni concurenți de la roșii, cu 124 de meciuri câștigate din 215, după ce săptămâna trecută era la egalitate de procentaj cu Elena Marin. Cântărețul a intrat de cele mai multe ori pe traseele din Dominicană de la debutul competiției.

După o săptămână slabă din punct de vedere sportiv, Elena Marin coboară o poziție și se clasează pe locul doi în echipa Faimoșilor, cu un procentaj de eficacitate de 54,1%, în timp ce în clasamentul general pierde două poziții și ocupă locul patru, scrie Wowbiz.ro.

Topul celor mai buni concurenți de la Survivor România

1.Maria Chițu(Războinici) 148 meciuri, 93 victorii, 55 înfrângere, 62,8% eficacitate
2.Zanni(Faimoși) 215 m, 124 v, 91 î, 57,7%
3.Marius Crăciun(Războinici 178 m, 98 v, 80 î, 55,1%
4.Elena Marin(Faimoși) 183 m, 99 v, 84 î, 54,1%
5.Sebastian Chitoșcă(Faimoși) 162 m, 86 v, 76 î, 53,1%
6.Andrei Dascălu(Războinici) 206 m, 103 v, 103 î, 50%
7.Albert Oprea(Războinici) 200 m, 89 v, 111 î, 44,5%

Citeşte şi: Cătălin Moroşanu, despre conflictul cu Zanni, la Survivor România: „M-am abținut de multe ori”

Cătălin Moroşanu, anunţ trist după Survivor România

În urmă cu mai bine de două luni Cătălin Moroșanu părăsea competiţia sportivă în urma unei accidentări grave. Din păcate, problemele de sănătate nu s-au ameliorat, sportivul fiind nevoit să renunţe să mai lupte.

Din ultimele analize se pare că recuperarea nu a decurs cum trebuie, meniscul este rupt, trebuie să mă operez. Nu cred că o să mă mai lupt. Eu cred că în viață primești niște semne și Dumnezeu mi-a arătat că am avut o carieră frumoasă, am realizat multe lucruri în sportul meu, dar ar trebui să mă îndrept spre mentoring, antrenoriat. O să deschid o academie și o să încep alt drum. Totul în viață se întâmplă cu un anumit scop”, a declarat Cătălin Moroşanu pentru Viva.ro.

Cătălin Moroșanu a fost eliminat din competitia Survivor la jumătatea lunii aprilie, după accidentarea suferită în timp ce se duela cu Starlin. A călcat greșit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.


loading...