Topul celor mai des furate lucruri din lume. Ce preferă hoţii

Publicat: Duminică, 13 Septembrie 2015 16:56 // Actualizat: Duminică, 13 Septembrie 2015 16:56 // Sursa: romaniatv.net

Se pare că în lume există o preferinţă pentru furtul anumitor obiecte. Iată topul celor mai des furate lucruri din lume.

Cea mai furată carte este Biblia. În afară de faptul că Biblia este cea mai vândută carte din lume, ea se numără şi printre preferinţele persoanelor care obişnuiesc să fure. De obicei, Bibliile dispar din camerele de hotel.

Încălţămintea este cel mai furat obiect vestimentar. S-a dovedit că în 18% din cazurile de furt din magazine, obiectele însuşite au fost pantofii, scrie descopera.ro.

Cea mai furată mâncare din lume este caşcavalul. În fiecare an, 4% din caşcavalul aşezat în rafturile magazinelor „se evaporă".

Cel mai furat aparat electronic este laptop-ul. De obicei, laptop-urile sunt furate din automobile.

Printre preferinţele hoţilor se numără şi autoturismele. Cel mai furat dintre acestea este modelul Accord produs de Honda în anul 1975. De atunci şi până în 2015, acesta a fost cel mai furat model de maşină. Circa 60.000 de maşini Accord de la Honda au fost furate în întreaga lume.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cele mai des furate lucruri furt hoţi obiecte furate
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 dec 09:18
...se uitau nedumeriţi, iar femeia de serviciu curăţa dezastrul lăsat în urmă de cei din mall. Citeşte şi Topul celor mai des furate lucruri din lume. Ce preferă hoţii loading… ...
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H