Topul celor mai dorite jucării de Crăciun. Ce au copiii pe listă VIDEO

Mai sunt câteva săptămâni până la Crăciun, iar lista copiilor cu cele mai dorite jucării este aproape gata. La rândul lor, producătorii de jucării au prezentat cele mai "tari" oferte şi i-au sfătuit pe părinţi să cumpere din timp cadourile pentru cei mici

11 nov. 2015, 14:57
Topul celor mai dorite jucării de Crăciun. Ce au copiii pe listă VIDEO

Producătorii britanici de jucării au realizat un top cu cele mai de succes produse ale lor, după ce acestea au fost testate chiar de cei mici. „Avem numeroase produse legate de filme sau seriale TV. Războiul Stelelor s-a întors în forţă, filmul va avea premiera pe 18 decembrie„, spune Stephen Town, de la Asociaţia Producătorilor de Jucării.

Pentru băieţi, cele mai căutate sunt celebrele săbii de Jedi, inspirate de ultimul episod din Războiul Stelelor, dar şi o navetă spaţială.

Şi Lego ţine pasul cu preferinţele copiilor mai mari, fiind disponibile mai multe jocuri Star Wars. Lego are însă în topul celor mai dorite jucării o navă pentru scufundări la mare adâncime, care va pune la încercare imaginaţia copiilor.

Citeşte şi Cu ce se joacă copiii din Japonia. Cele mai bizare 8 jucării

După ce a făcut furori anul trecut, iar păpuşile Anna şi Elsa au ajuns la fetiţele de pretutindeni, filmul Frozen continuă să producă jucării atractive. Păpuşa Elsa a evoluat, este interactivă.

Păsările cântătoare şi un căţel de pluş interactiv se adresează copiilor mici. În total, 12 jucării se află pe lista celor mai dorite produse de Crăciun. Clasamentul a fost întocmit de reprezentanţii celor mai mari producători de jucării din Regatul Unit.