Topul celor mai luxoase hoteluri din lume

Site-ul TripAdvisor.com a realizat un top al celor mai moderne şi luxoase hoteluri din lume. O mare parte dintre hotelurile care ocupă primele locuri în topul site-ului se află în Europa, dar sunt menţionate şi unităţi de cazare din Statele Unite, Australia sau Africa.

24 ian. 2012, 11:03
Topul celor mai luxoase hoteluri din lume

Topul clasează pe primul loc hotelul Villa Zest Boutique din Cape Town, Africa de Sud, informează Romania TV. Acesta a fost descris de utilizatorii site-ului ca fiind o adevărată oază în inima oraşului. Acesta este urmat de Hotelul The Icon din Praga, considerat ca fiind un hotel modern, poziţionat în apropierea tuturor obiectivelor turistice importante.

Locul trei îl ocupă hotelul CitizenM din Amsterdam, Olanda. Recenziile utilizatorilor site-ului îl descriu ca fiind minimalist. Totuşi, niciun utilizator nu a considerat un inconvenient faptul că nu există uşi între camere şi baie. Locul patru este ocupat de Hotelul Smyth din New York, parte a lanţului Thompson. Hotelul Opus din Vancouver, Canada, ocupă locul al cincilea în top. Asemenea celorlalte hoteluri, a primit numeroase recenzii pozitive, iar majoritatea turiştilor au apreciat serviciile ireproşabile ale personalului.

Locul şase este ocupat de hotelul Kameha Grand din Bonn, Germania, hotel descris ca fiind foarte modern şi cochet. Următorul în top este hotelul Los Muelles Boutique din Carmelo, Uruguay. Acesta este urmat de hotelul Cordoba Palacio din Spania, parte a lanţului hotelier Marriott. Hotelul Art Series -The Cullen din Prahan, Australia, ocupă locul nouă. Turiştii susţin că serviciile oferite de personal au fost ireproşabile şi în plus, aceştia ofereau sfaturi asupra locurilor care merită vizitate.

Topul este încheiat de hotelul W Scottsdale, din Arizona, Statele Unite ale Americii. Recenziile turiştilor susţin că, deşi hotelul este modern şi luxos, şi preţurile sunt pe măsură.