Topul celor mai PROŞTI părinţi de pe internet GALERIE FOTO

Părinţii ar trebui să fie persoanele care îi inspiră şi îi ghidează pe copiii lor, dar câteodată se întâmplă exact pe dos. Unii părinţi nu contenesc să uimească prin prostia de care dau dovadă când vine vorba de copiii lor.

12 apr. 2013, 05:47

1. Mama care i-a dăruit fiicei ei de 7 ani o operaţie de mărire a sânilor de ziua de naştere

Sarah Burge, care se auto-intitulează „Barbie”, faimoasă pentru că a cheltuit sute de mii de dolari pe operatii estetice, a şocat internetul, când i-a dăruit lui Poppy, fiica ei în vârstă de 7 ani, un voucher de 10.000 $ pentru operatie mărirea a sânilor.

„Poppy m-a implorat să îşi mărească sânii, așa că i-am dat un voucher, astfel încât ea poate să facă operaţia după ce împlineşte 16 ani”, a povestit Sarah Burge, care a mărturisit şi că o învaţă pe fiica ei să danseze la bară.

 

parinti

2. Mama care şi-a trimis fiul adoptat înapoi în Rusia

Rusia a amenințat să suspende toate adopțiile copiilor de către familiile americane după ce un băiat de șapte ani, adoptat de către o femeie din Tennessee, a fost trimis singur în avion înapoi la Moscova, cu o notă spunând că este violent și are grave probleme psihologice. Băiatul, Artyom Savelyev, a fost pus pe avion de bunica lui adoptivă, potrivit Oddee.com.

În Tennessee, autoritățile au investigat-o pe mama adoptivă, Torry Hansen, în vârstă de 33 de ani. „După ce am dat ce-i mai bun acestui copil, îmi pare rău să spun că, pentru siguranța mea, a familiei mele şi a prietenilor, eu nu mai doresc să fiu părintele acest copil”, a declarat Torry.

Familia a plătit un bărbat cu 200 dolari să ridice băiatul de la aeroportul din Moscova și să-l ducă la Ministerul Educației.

parinti

3. Copilul care a murit de foame în timp ce părinții creşteau un copil virtual

Un cuplu din Coreea de Sud a fost arestat după ce fata lor de trei luni a murit de foame. Copilul a fost lăsat nesupravegheat acasă în timp ce cuplul a petrecut mai multe ore la internet cafe-uri pentru a crește un copil virtual numit Anima.

Cuplul părea să fi pierdut voința de a trăi o viață normală. Cei doi nu aveau locuri de muncă şi s-au dedicat unui joc on-line care presupunea „creşterea” unui personaj virtual, ceea ce a dus la moartea copilului lor real, din neglijenţă. Cuplul a fugit la casa părinților soției, în Yangju, provincia Gyeonggi, dar au fost ridicaţi mai târziu de poliţie. Cazul a șocat Coreea de Sud și a subliniat din nou comportament obsesiv legat de internet.

parinti

4. Mama care a aranjat o luptă între fiica ei și o colegă pentru a rezolva o ceartă

O mama din Florida a fost arestată dupa ce a aranjat o luptă între fiica ei și o altă adolescentă pentru a rezolva o ceartă. Aparent, Sandra Padilla Miranda a rugat-o pe rivala fiicei ei să vină la apartamentul lor din zona Orlando, după școală, astfel încât fetele să se bată. Odată ce fata a ajuns acolo, o mare mulțime de oameni s-a adunat și cele două fete, cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, au început să bată cu pumnii. Cele două fete au fost înregistrate de către o persoană necunoscută și filmuleţul a ajuns pe Facebook.

De-a lungul luptei Sandra striga în mod repetat, în limba spaniolă, „Loveşte-o mai tare”.

Miranda a fost acuzată de abuz asupra copilului și încurajarea delincvenței la un minor. Ambele fete au fost suspendate de la Boone High School din Orlando.

parinti

5. Mama care o injectează cu Botox pe fiica ei de 8 ani

O femeie din Marea Britanie, care trăieşte în San Francisco, California, spune ca o injectează pe fiica ei de opt ani cu Botox. Kerry Campbell, în vârstă de 34 de ani, face acest lucru pentru a o ajuta pe fiica ei Britney să „scape de riduri”. Ea o înscrie adesea pe Britney în concursuri de frumuseţe pentru copii.

parinti

6. Părinții care au încercat să o prostitueze pe fiica lor, în schimbul unei dube

Un cuplu din Georgia a pledat vinovat la acuzaţia că ar fi încercat să o angajeze pe fiica lor de 14 ani în relații sexuale cu un barbat, pentru a nu mai plăti ratele lunare la maşină. Sandra Davis, în vârstă de 37 de ani, din Dodge, a pledat vinovată pentru molestare de copii și a fost condamnată la opt ani de închisoare. Sandra Davis nu a maltrat-o fizic pe fiica ei, dar ea a recunoscut că a încurajat comerțul cu sex pentru a plăți maşina.

Soțul ei, James Davis, în vârstă de 39 de ani, și vânzător maşini Robert Bearden, în vârstă de 67 de ani, au pledat vinovaţi la ambele capete molestare. Ei au fost condamnați la 10 ani de închisoare.

parinti

7. Tatăl beat care şi-a lăsat copilul de opt ani să conducă

Billy Joe Madden, un tată din Mississippi, a decis să-l lase pe fiul său de opt ani, să conducă mașina lor pe autostradă, ca el să tragă un pui de somn, în timp ce fiica lui de patru ani stătea pe bancheta din spate … fără  centură de siguranță. Partea cea mai puțin surprinzătoare din această poveste este faptul că tatăl era în stare de ebrietate când a luat această decizie minunată.

parinti