TOPUL celor mai puţin SEXY actriţe de la Hollywood. Bărbaţii au votat cele mai respingătoare vedete

Într-un sondaj efectuat înainte de premiile Oscar, bărbaţii britanici au fost întrebaţi care sunt cele mai neatractive actriţe de la Hollywood. Rezultatele au confirmat că bărbaţii nu-şi doresc "prinţese de gheaţă" sau "femei cu toane".

19 feb. 2013, 18:07

Pe primul loc al clasamentului s-a situat actriţa de 22 de ani Kristen Stewart. Vedeta din Twilight a adunat cele mai multe voturi în topul celor mai neatractive actriţe efectuat de MenKind.co.uk, informează Mediafax.

Kristen Stewart a avut o aventură cu regizorul căsătorit Rupert Sanders, ea fiind la rândul ei implicată într-o relaţie cu partenerul de pe platourile de filmare Robert Pattinson. 

Poziţia secundă a ineditului clasament a fost ocupată de Sarah Jessica Parker, vedeta din „Sex and the City”.

 

Podiumul a fost întregit de Lindsday Lohan, în vârstă de 26 de ani.

Un purtător de cuvânt al site-ului MenKind a explicat rezultatele sondajului. „Sondajul nostru înainte de Oscaruri este o oportunitate de a intra în minţile bărbaţilor britanici. Rezultatele arată că a fi sexy nu înseamnă doar exteriorul. Britanicilor nu le-a plăcut de cele schimbătoare şi nici de prinţesele de gheaţă. Şi nici nu vor să vadă vedete foarte slabe care nu dau o notă de sănătate”, a spus el.

Citeşte şi: Cum arată vedetele de la Hollywood când sunt surprinse dintr-un unghi greşit FOTO

Clasamentul complet al celor mai puţin sexy actriţe de la Hollywood:

1. Kristen Stewart

2. Sarah Jessica Parker

3. Lindsay Lohan

4. Denise Richards

5. Kirsten Dunst

6. Mischa Barton

7. Hilary Swank

8. Lucy Liu

9. Tilda Swinton

10. Uma Thurman