Topul celor mai seducătoare zodii. Transformă flirtul într-o artă

Persoanele născute în zodii de foc - Berbec, Leu și Săgetător - fac primul pas într-o relație, pentru că focul insuflă curaj, inițiative și dinamism.

09 oct. 2023, 07:15
Topul celor mai seducătoare zodii. Transformă flirtul într-o artă

Topul celor mai seducătoare zodii.

1. Balanță (23 sept. – 21 oct.)

Balanțele se dau în vânt după relații, așa că, bineînțeles, simpaticul și echilibrul semn de aer este flirtul numărul unu al zodiacului. Fiind semnul echinocțiului de toamnă, reprezentând momentul în care soarele începe să alunece sub orizont, Balanța are nevoie de ceilalți pentru a se vedea mai clar. Însă atunci când Balanța flirtează cu tine, într-un fel flirtează cu ei înșiși. De aceea, deși Balanțele iubesc dragostea, au mereu o pasiune și fac complimente de parcă ar fi demodate, atenția nu este neapărat personală.

Horoscop Urania 7 – 13 octombrie 2023. Luna neagră schimbă cursul banilor, Venus în Fecioară aduce iubire
2. Scorpion (22 oct. – 21 nov.)

Un semn de apă emoțional guvernat de planeta de acțiune feroce Marte, Scorpionii tind să transpire sexualitate. Dacă Balanțele adoră flirturile jucăușe, atunci Scorpionii adoră flirturile fizice. Este imposibil să nu „te topești” atunci când ai o conversație cu un Scorpion. Când își revarsă atenția lor pătrunzătoare, te fac să te simți ca singura persoană de pe planeta Pământ. Totuși, mai mult decât doar flirturi, Scorpionii merg în profunzime și în forță atunci când sunt îndrăgostiți de tine – gândește-te la Pete Davidson care își face un tatuaj dedicat fiecărei persoane cu care s-a întâlnit vreodată.

3. Săgetător (22 nov. – 21 dec.)

Fiind semnul de foc mutabil, mereu în mișcare și în următoarea aventură, Săgetătorii nu se pot abține să nu fie sinceri și să îți spună ce simt. Săgetătorii sunt comedianți înnăscuți, așa că, uneori, caracterul lor direct ar putea părea o glumă, dar ei sunt foarte serioși. Vei ști când un Săgetător te place pentru că o va spune pur și simplu: direct și clar.

Horoscop Mariana Cojocaru octombrie 2023: Luna Neagră aduce karma grea pentru multe zodii

Interesant este că primele trei semne din această categorie sunt cele trei semne ale sezonului de toamnă (născuți de la jumătatea lunii septembrie până la jumătatea lunii decembrie). Coincidență? O mențiune de onoare merge la: „Nu, nu, nu: Berbecul – care a este semn de foc ca și Săgetătorul – și Gemenii, care, ca și Balanța, nu refuză niciodată o șansă de a glumi în joacă – astfel că topul zodiilor seducătoare s-ar putea extinde la cel puțin un număr cinci.