Topul celor mai senzuale zodii

Trei zodii se remarca in mod special la capitolul senzualitate si sunt partenerele perfecte in pat.

11 sept. 2015, 03:43
Topul celor mai senzuale zodii

Scorpionul – Conform publicatiei Ranked.com, Scorpionul este cea mai senzuala zodie. Nativele din aceasta zodie sunt pur si simplu irezistibile. Chiar si cele care sunt considerate mai putin frumoase au un farmec greu de ignorat si imposibil de descris in cuvinte. Femeile din aceasta zodie par sa citeasca gandurile partenerilor si sunt foarte devotate. Sunt atrase de obicei de barbati misteriosi, care au diferite framantari si care poarta haine negre.

Leul – Femeile din zodia Leului sunt pe locul al doilea in ceea ce priveste senzualitatea. Stiu sa se distreze, cunosc multe persoane agreabile si sunt foarte sensibile. Au o carisma si o caldura sufleteasca imposibil de trecut cu vederea, de aceea multi barbati se simt atrase de ele. Femeile Leu isi pun partenerul in centrul lumii lor, ii acorda atentie, dar exista si riscul sa se poarte despotic. Nativele din Leu pot fi cucerite daca sunt flatate si daca li se acorda multa atentie.

Racul – Racul ocupa ultimul loc pe podiumul celor mai senzuale zodii. Nativele au simtul umorului si sunt foarte romantice, amintindu-si toate detaliile legate de o relatie amoroasa: cand si-au cunoscut partenerul, cand au facut dragoste impreuna prima data si multe alte date importante.

Citeste continuarea pe: kfetele.ro