TOPUL celor mai SEXY MĂMICI din showbiz GALERIE FOTO

Cum se face că la doar câteva săptămâni după ce nasc, vedetele noastre pozează sexy prin reviste? Cum se poate ca, în vreme ce femeile obişnuite încă se dau de ceasul morţii să scape de kilogramele în plus, ele să defileze în rochii mulate, slabe ca nişte manechine? Mămicile celebre au dezvăluit cum şi-au recăpătat siluetele în timp record.

05 apr. 2015, 08:38

Anca Lungu se subţiază cu uleiuri speciale, scrie libertatea.ro. După ce-a născut, Anca Lungu (Antena 1) a aflat cât de important este somnul în menţinerea unui fizic frumos.
„Imediat după naşterea Nataliei, a fost mai greu cu nopţile nedormite. Aşa am descoperit că, pe lângă o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată, foarte important este un somn odihnitor. Adorm mult mai devreme de când o am pe Natalia şi mă trezesc mai devreme şi am descoperit că sunt mult mai odihnită. Nu mă culc mai târziu de ora 22.00, iar asta se vede pe ten. De asemenea, masajul cu uleiuri organice face minuni, indiferent de anotimp. Acum folosesc uleiuri concepute special pentru femeile aflate în această perioadă a vieţii.”

Carmen Brumă, sport din a şasea zi după naştere

Carmen Brumă a întrerupt sportul foarte puţin în timpul sarcinii, exact înainte să nască, şi a reluat mişcarea din a şasea zi după ce l-a adus pe lume pe Vlăduţ.
A făcut exerciţii aproape zilnic, acasă sau în parc, în timp ce-şi plimba băieţelul. În ce priveşte dieta, a consumat multe fructe, legume şi seminţe, dar şi carne, iaurt sau ouă. Dulciurile şi-au găsit locul în alimenţia ei o singură dată pe săptămână.

Adelina Chivu, chinuită de antrenoare

Soţia fostului internaţional Cristi Chivu a trecut deja prin două naşteri şi plănuieşte o a treia. Şi-a păstrat proporţiile, deşi este o gurmandă incurabilă. Secretul ei nu este vreo dietă, ci o antrenoare neiertătoare.

„Cu mâncatul, din păcate, stau prost, pentru că sunt pofticioasă! Încerc să mănânc sănătos, atât. În schimb, merg la sală de trei-patru ori pe săptămână şi am o antrenoare «spirt»! Mă omoară! Zici că merg la sala de tortură, nu alta! Singură nu cred că aş fi în stare… Restricţiile alimentare sunt simple: fără prăjeli şi încerc să mă abţin la dulciuri. Regim nu pot să ţin, că leşin pe stradă. Prefer să mănânc şi să fac sport”, ne-a mărturisit Adelina.

Geanina Ilieş a alăptat şi… a câştigat

Gene bune, tinereţe, stil de viaţă echilibrat, toate au ajutat- o pe Geanina Ilieş să treacă prin sarcină ca gâsca prin apă. Însă cea mai importantă contribuţie, spune ea, a avut- o alăptatul:
„Am avut norocul sămi revin rapid după naşterea lui Patrick. A fost foarte important că am născut natural, iar faptul că l-am alăptat un an întreg a ajutat enorm la refacerea organismului. Eu am mâncat întotdeauna echilibrat, dar am avut o şi mai mare grijă imediat după ce am devenit mamă. În acea perioadă am învăţat să fac supe de toate felurile şi să combin legumele în toate chipurile”.

Antonia, dietă pe bază de… stres

Antonia e atipică: dacă multe mămici celebre dau credit în primul rând dietei şi sportului pentru slăbirea în timp record, ea pune recăpătarea siluetei pe seama consumului nervos.
„Mi-am revenit mult mai repede decât la prima sarcină. Mănânc moderat şi m-am apucat de sport. Dar am slăbit şi de la foarte mult stres”, a declarat ea pentru Libertatea.

Plimbările lungi au funcţionat pentru Mirela Boureanu

Vaida Mirela a-nceput procesul de slăbire la foarte scurt timp după ce a devenit mamă. „Naşterea naturală a fost extrem de importantă, fiindcă astfel am avut posibilitatea ca numai după şapte zile să mă apuc de sport. Desigur, vorbim de un program lejer, fără cardio sau alte exerciţii care să mărească pulsul. Mie mi-au fost recomandate exerciţii cu greutatea propriului corp: genuflexiuni, fandări, coarda, mers pe bandă, lucruri care, de altfel, pot fi făcute şi acasă. În ceea ce priveşte alimentaţia, am eliminat carbohidraţii, dulciurile şi prăjelile şi consum foarte multe fructe şi legume. Un alt artificiu la care am apelat sunt plimbările lungi şi dese”, a dezvăluit gazda emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1.

Raluca lui Pepe a făcut mişcare zilnic

Raluca Pascu a luat la prima sarcină nu mai puţin de 32 de kilograme, dar a reuşit să slăbească în timp record.

„Nu am avut un regim fix. Cel mai mult a contat faptul că am renunţat la dulciuri, la paste şi nu am mai băut sucuri. Şi a mai fost important că la şase săptămâni de când am născut, am început să merg la sală în fiecare zi”, ne-a măturisit soţia lui Pepe.
În curând, Raluca o va lua de la capăt cu această poveste, pentru că azi urmează să aducă pe lume al doilea copil.

Misha a pariat pe înfometare

Soţia lui Connect-R a dat jos mare parte din cele 20 de kilograme acumulate cât era gravidă prin sport şi o dietă echilibrată. A recunoscut însă pentru Libertatea că a avut şi perioade când s-a înfometat.
Una dintre acestea a fost înaintea concertului ce a marcat revenirea sa pe scenă: „Mai aveam de dat jos două kilograme, m-am chinuit cu ele ceva timp şi câteva zile m-am cam înfometat, sincer. Am avut doar o masă pe zi”.