TOPUL fotbaliştilor români DISTRUŞI de femei FOTO

Fotbaliştii sunt invidiaţi de toată lumea pentru că au faimă şi bani, dar şi pentru că au acces la cele mai frumoase femei. De multe ori, însă, relațiile le pot face rău, ba chiar le pot distruge carierele.

15 nov. 2014, 09:37

Iată un top al jucătorilor a căror carieră a fost distrusă de femeile din viața lor.

Adrian Cristea. Lansat de Politehnica Iaşi, Adrian Cristea a ajuns la Dinamo cu potențialul de a deveni unul dintre cei mai buni mijlocași ai României. Din păcate, boemia l-a afectat decisiv pe cel supranumit „Prinţul”, iar relaţia cu Bianca Drăguşanu i-a distrus, practic, cariera. După ce a trecut neobservat pe la Standard Liege şi Steaua, Adrian Cristea a eşuat, la doar 31 de ani, la Concordia Chiajna.

Nicolae Mitea. Pe vremea când juca la Ajax, Nicolae Mitea a primit trofeul „Johan Cruyff” pentru cel mai bun tânăr fotbalist din Olanda (trofeu luat şi de Cristi Chivu). Mitea era vedetă într-o echipă cu Zlatan Ibrahimovic, Wesley Sneider, Rafael van der Vaart, Steven Pienaar, John Heitinga, Maxwell, Thomas Vermaelen şi Nigel de Jong, fiind poreclit „Maradona”. O relaţie tumulotosă cu Raluca, din trupa Bambi, şi una de-a dreptul nocivă cu Andreea Tonciu au făcut ca Nicolae Mitea să nu mai jace, practic, deloc în ultimii trei ani, deşi are doar 29 de ani.

Gabi Matei. Venit în Ghencea ca mare speranţă, Gabi Matei a sfârşit prin a fi chinuit de accidentări şi de scandaluri mondene. Fundașul dreapta a căzut şi el în patima femeilor frumoase. Una dintre cele mai mediatizate relaţii a fost cea cu Mădălina Pamfile. Cei doi s-au iubit cu patimă, dar au fost şi protagoniștii unor scandaluri imense. Fotomodelul l-a acuzat, printre altele, că a încercat să o taie cu un cuţit, după care ar fi încercat să-şi taie venele. Gabi Matei este încă în lotul celor de la Steaua, pentru care a jucat, în Liga I, doar 7 meciuri în ultimii trei ani.

Cătălin Doman. Acum câţiva ani, Cătălin Doman era considerat „noul Adrian Mutu” şi nu doar pentru că a fost lansat tot de FC Argeş. Contactul cu femeile frumoase şi viaţa de noapte nu i-au făcut, însă, prea bine. Gurile rele spun că din cauza iubitei lui, Mădălina,  a renunțat la un contract imens pe care îl avea la Khazar Lankaran și s-a întors să joace în România. Ultima oară a evoluat pentru Rapid.

Cristian Daminuţă. Lansat de Gică Hagi la Poli Timişoara pe când avea doar 16 ani, Cristian Daminuţă a ajuns la echipele de tineret ale lui Inter Milano şi AC Milan. Împrumutat în România, Daminuţă a preferat să-şi trăiască viaţa. A avut mai multe iubite din lumea mondenă, printre care Ramona Gabor, Andreea Tonciu, Mădălina Pamfile şi Denisa Botcari. Daminuţă a primit o nouă şansă de la Hagi şi joacă acum la Viitorul.

Mihai Răduţ. Un alt fotbalist născut talent şi mort speranţă. Mihai Răduţ venea la Steaua în 2010 pentru 750.000 de euro, dar salvarea sa a fost tot Pandurii, unde a fost împrumutat şi, apoi, cedat definitiv. Răduţ a dat iama în divele de Bucureşti şi le-a bifat, printre altele, pe Alina Crişan, fosta componentă a trupei ASIA, pe Cristina Săvulescu, designer, dar şi pe Gina Pistol.

Mihai Costea. Atacantul dat afară de Steaua a costat 1,5 milioane de euro, dar la acea vereme nu auzise de Daniela Crudu. Gigi Becali a încercat orice pentru a-l depărţi pe fotbalist de bomba sexy, dar fără a reuşi. Uşor, Costea a pierdut prima echipă, apoi lotul, iar acum se antrenează singur. În plus, a fost părăsit de Daniela Crudu după ce aceasta a aflat că o înşeală.

Alexandru Maxim. Fotbalistul care a impresionat toată Germania după transferul la Stuttgart a ajuns să fie uitat pe banca de rezerve atât la echipa de club, cât şi la naţională. Motivul: Cristina Roventa, o bombă sexy de 27 de ani pentru care Maxim este gata să facă orice. Debutul relaţiei i-a adus lui Maxim ratarea transferului la Liverpool, el fiind mai interesant de iubită decât de meserie. După ce a încasat primul salariu de la Stuttgart, 44.000 de euro, Maxim i-a facut iubitei un cadou pe masură: un ceas de culoare roz, în valoare de 20.000 de euro. Maxim este în lotul lui Stuttgart, însă a jucat foarte puţin spre deloc în această toamnă. De asemenea, a pierdut şi postul de titular la naţională.