Topul SERIALELOR care trebuie urmărite în 2015

Cinefilii au multe seriale de urmărit în 2015, lucru care o să îi țină închiși în casă o bună perioadă de timp. Mai jos se află o listă scurtă a celor mai importante serialele de urmărit anul acesta.

02 feb. 2015, 10:43
Topul SERIALELOR care trebuie urmărite în 2015

Astfel, anul 2015 se anunță unul cât se poate de bun în materie de seriale. Vom avea de urmărit în 2015 atât seriale noi care se anunță spectaculoase și cu audiențe uriașe, dar să nu uităm nici seriile noi din serialele deja consacrate la care ținem atât de mult, potrivit Click.

American Gods

American Gods este unul dintre serialele mult așteptate de publicul american dar și de cel internațional. Serialul se vrea un nou Game of Thrones si este anunțat înca din 2011, chiar dacă de abia acum s-a concretizat. Tema serialului este conflictul dintre zeii vechi și cei noi. Zeii vechi sunt cei cunoscuți din reprezentațiile mitologice și biblice, iar cei noi sunt născuți din dragostea societății moderne pentru bani, tehnologie, media, droguri și celebritate.

Citeşte şi Câştigătorii BAFTA TV Awards. „Urzeala tronurilor”, premiat de public

Agent Carter

Agent Carter a debutat deja in Statele Unite, în data de 6 ianuarie, iar până acum au fost difuzate 4 episoade. Serialul a confirmat printre telespectatori că este unul de urmărit în 2015. Serialul spune povestea lui Peggy Carter și Hayley Atwell. Peggy devine agent S.H.I.E.L.D. în timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, după ce prietenul ei, Captain America, este declarat decedat într-un accident de avion.
Seriale de urmărit în 2015 – noi serii ale serialelor celebre

Utopia

Utopia este povestea unui grup de oameni care se află în posesia unui manuscris extrem de important despre care se zvonește că ar conține predicții cu cele mai mari dezastre ce urmează să se petreacă. Grupul este vânat pentru prețiosul manuscris de către o organizație cunoscută sub numele de „Rețeaua”. Serialul Utopia este un serial britanic și se află la cea de-a 3-a serie. Deși au existat mai multe informații, deocamdată nu se știe data la care va debuta în 2015.

Game of Thrones

Game of Thrones a dat naștere unei adevărate isterii. Serialul și-a câștigat o mulțime de fani care așteaptă cu nerăbdare debutul sezonului 5, în Martie. Este unul dintre cele mai importante seriale de urmărit în 2015.

 

House of Cards

Serialul care arată și o altă față a politicienilor americani este urmărit chiar și de către președintele Barack Obama, care a postat faptul că se uită la serial pe contul său de Twitter.

Nu cred că mai are nevoie de vreo prezentare dacă insuși președintele Americii se declară fan al serialului. Este unul dintre serialele de urmărit în 2015, in Martie, când va debuta cu cel de-al 3-lea sezon.