Topul zodiilor care fac bani în 2019! Astea sunt zodiile care vor câştiga cel mai mult

Topul zodiilor care fac bani in 2019 este format din nativii nascuti in zodia Gemeni, Fecioara, Balanta, Scorpion si Varsator. Eclipsa de soare din zodia Capricornului simbolizeaza finalul perioadei de asteptare si inceputul momentului in care lucrurile se pun in miscare.

25 feb. 2019, 07:24
Topul zodiilor care fac bani în 2019! Astea sunt zodiile care vor câştiga cel mai mult

Topul zodiilor care fac bani in 2019

Cinci dintre zodii vor avea castiguri financiare consistente, acestia fiind nascuti sub semnul zodiacal al Gemenilor, Fecioarei, Balantei, Scorpionului si Varsatorului.

Fecioara

Dupa o lunga perioada de asteptare, in care Fecioarele si-au tot facut planuri si au visat la diverse, vor trece la actiune. Acestia nu se vor abate de la planul lor si vor ajunge sa fie impliniti atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

Balanta

Balantele vor fi concentrate pe finante si vor reusi sa-si puna lucrurile in ordine.

Acestea se vor axa pe ce si-au propus si astfel vor reusi sa-si duca planurile la bun sfarsit.

Scorpion

Acest an vine cu schimbari si pentru scorpioni, lucrurile se vor echilibra si toate datoriile vor fi platite. La final de an, nativii nascuti sub acest semn zodiacal vor fi pe plus si vor reusi sa scape si de datorii.

Varsator

Altruisti din fire, Varsatorii vor renunta la binele lor pentru persoanele din jur. Lectiile primite in trecut le sunt de folos, iar ghinionul in dragoste dispare.