Topul zodiilor protejate de divinitate în 2024. Mihai Voropchevici. O zodie îşi triplează veniturile, alta iubeşte cu patos

Mihai Voropchevici a dezvăluit topul zodiilor care nu merg pe gheaţă subţire şi sunt protejate total în anul 2024. 

14 ian. 2024, 18:17
Topul zodiilor protejate de divinitate în 2024. Mihai Voropchevici. O zodie îşi triplează veniturile, alta iubeşte cu patos

Mihai Voropchevici a făcut topul zodiilor care sunt sub protecția divinității în acest an, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3 CNN.

Capricorn

Vizavi de Capricorn, au venit și niște atenționări. Ai aceste caracteristici pentru anul 2024, dar tu ce trebuie să faci, că trebuie să faci și tu ceva ca să nu strici norocul ăsta pe care l-ai primit? Să acorzi atenție micilor detalii, în primul rând, și mai ales pe care deseori le delegi tu, dacă ești șef. S-ar putea să vezi chiar că ai realizat ceva important care te va aduce la un punct de cotitură în viața ta pentru totdeauna.

Citește și 5 zodii predestinate să se îmbogățească. Trec peste orice obstacol ca să ajungă unde și-au propus

De asemenea, mai trebuie să se asigure că abordează conversațiile și comunicările cu un strop de compasiune, deoarece Capricornul este corect, la obiect. Compasiunea vine cu altă ocazie, adică atunci când nu mai ești. Încercați să puteți transmite mai ușor punctul de vedere pentru persoanele din jurul vostru. Deci cu mai multă compasiune, afecțiune și dacă se poate, cu zâmbetul pe buze.

Horoscop Mihai Voropchievici Berbec

A doua zodie care primește protecție este Berbecul. Dacă sunteți descris la lecțiile pe care universul vrea să vă ajute să le învățați, vă veți da seama de ce. Berbecul și Scorpionul, un semn de foc și apă împărtășesc același guvernator planetar, adică planeta Marte, a acțiunii, planeta patosului. Totodată, înțelegi că Marte te face și focos, și iubăreț, dar și curajos și războinic. Marte te ajută, pentru că a avansa în viața nu înseamnă întotdeauna să ștergi toate obstacolele din calea ta. O faci bine pentru că obstacole vor fi în permanență.

Horoscop Mihai Voropchievici 15-21 ianuarie 2024! Zodiile care au tras lozul cel mare la loteria astrelor

Încearcă să trăiești cu ele și să te atașezi în așa fel de oamenii din jurul tău ca să îi poți ajuta, să-ți conservi în primul rând resursele, pentru că altfel vei obosi foarte repede. Și să iei calea unei rezistențe mai mici împotriva tuturor ostilităților, adică să nu fi gata să scoți sabia la orice dialog. Ascultați părerea celui din fața voastră, iar după aceea vă pronunțați. Cu cât este obstacolul mai mare, cu atât tu nu trebuie neapărat să fii mai războinic și mai neînțelegător. Trebuie să fii mai diplomat și să prinzi esența problemei, s-o diseci și să dai exact verdictul care trebuie.

Horoscop Mihai Voropchievici Fecioară

Fecioarele vor avea parte de lucruri bune în carieră, mai ales că își pot mări partea financiară. Ele aleg un loc de muncă chiar dacă e muncă dublă pentru un salariu, dar să fie bine plătit, să știe că de acolo, chiar dacă muncește mult, are satisfacția unei sume mai consistente și de aceea profită de binecuvântarea pe care a primit-o pentru a restrânge tot ceea ce își dorește cu adevărat pentru viitorul lor. Nu fiți absurzi, nativii din Fecioară, și mergeți ca un robot să munciți până cădeți pe brânci. Norocul vostru vă va ajuta să găsiți oportunități, chiar de a vă crește valoarea sau de a fi mai căutat de alte persoane, alți conducători de firmă care să-ți ofere ceva mai bun. Dar nu încercați niciodată să săriți calul.