Tora Vasilescu a primit o factură uriaşă la energia electrică. „Nu pot să plătesc, am o pensie de ruşine!”

Tora Vasilescu s-a alăturat şi ea listei vedetelor care au primit facturi uriaşe la energie electrică. Actriţa ajunsă la vârsta de 71 de ani are, însă, o pensie foarte mică, din care nu poate achita cheltuielile de întreţinere!

27 sept. 2022, 16:48
Tora Vasilescu a primit o factură uriaşă la energia electrică. „Nu pot să plătesc, am o pensie de ruşine!”
Tora Vasilescu a primit o factură uriaşă la energia electrică

Tora Vasilescu a primit o factură uriaşă la energia electrică. Marea actriță s-a retras la Buftea, dar nu a scăpat nici acolo de scandalul facturilor la curent, după ce Oana Roman, Marius Manole, Carmen Tănase şi Dorian Popa s-au plâns că au avut de achitat sume exorbitante și nejustificate.

Mihai Șora, șocat de factura colosală la energia electrică. E nevoit să scoată zeci de mii de lei din buzunar: „Este pentru prima dată când mă izbesc de un asemenea elefant”

Ultima factură primită de Tora Vasilescu este de 7.000 de lei, în condiţiile în care pensia acesteie nu acoperă nici măcar jumătate din sumă. „România a fost clădită de strămoșii noștri, de părinții noștri, de noi, de generația mea. Nu e normal să am o pensie atât de mică. Eu nu pot din pensie să plătesc factura, nu există. Am o pensie de rușine, o pensie de la teatru. E adevărat că m-am pensionat… așa a fost legea pentru mine… la 50 de ani. Erau salariile atât de mici că am zis că fac colaborări. Și într-adevăr, am făcut cu Pro TV multe seriale… și mă bazez pe pensie, 2.350 de lei, de la teatru. O rușine, mi-a venit ultima factură pe două luni 7.000 de lei, 70 de milioane vechi. Nu e normal să plătești din urmă”, a declarat Tora Vasilescu pentru Fanatik.

Factura imensă pe care a plătit-o Ruby la energie electrică. „Cam așa șocuri am eu mereu”

Artista a mărturisit că nici nu este genul de persoană care să consume mult, ci că tot ce a făcut a fost să-și ude grădina: „Eu nu am fost avertizată, mi-am udat grădina, n-am făcut petreceri. Eu ce fac? Nu mai ud gazonul? Nu mai ud florie? Toată bucuria, toată pregătirea pentru anii aceștia a fost grădina asta. Cultiv legumele mele”.