Tot ce trebuie să știi despre bărbatul Vărsător! Cum faci să se îndrăgostească iremediabil de tine

Suntem în plin sezon de Vărsător, iar acești nativi sunt acum în centul atenției. De altfel, ei reușesc mereu să fie în centrul atenției, într-un fel sau altul. Iată tot ce trebuie să știi despre această zodie și caracteristicile ei.

25 ian. 2024, 15:44
Tot ce trebuie să știi despre bărbatul Vărsător! Cum faci să se îndrăgostească iremediabil de tine
Tot ce trebuie să știi despre bărbatul Vărsător! Cum faci să se îndrăgostească iremediabil de tine

Nativii zodiei Vărsător sunt timizi și tăcuți, dar, pe de alta parte, sunt energici și excentrici. În ambele cazuri, sunt gânditori înnăscuți, persoane foarte inteligente care iubesc să-i ajute pe ceilalți. Nu au prejudecați și analizează ambele valente ale unei situații. Sunt oamenii care pot rezolva orice problema.

Citește și: Horoscop dragoste februarie 2024. Ziua îndrăgostiţilor aduce noi aventuri. Venus dă peste cap toate rutinele

Despre zodia Vărsător

Al unsprezecelea semn al zodiacului

Semn: Aer

Element: Fix

Energie: yang

Conducător planetar: Uranus

Polaritate: pozitiv

Motto: Eu văd

Piatra: Turcoaz

Culoare: Turcoaz

Parti de corp guvernate de Vărsător: gambe, circulație

Cuvinte cheie despre Vărsător: progresiv, original, independența, filantrop

Caracteristici generale zodia Vărsător

Semn de Aer, Vărsătorii se adaptează foarte ușor la energia care îi înconjoară. Au nevoie, deseori, de momente de singurătate în care să își analizeze acțiunile, să-și facă planuri și să o ia de la capăt acolo unde este nevoie. Vărsătorii văd lumea că un loc în care orice este posibil și își pun mintea la contribuție pentru a vedea soluții. Daca nu au stimulare mentala se plictisesc foarte repede, iar lipsa unei motivații îi tine pe loc.

Patronat de Uranus, Vărsătorul poate avea și o latura timida, abrupta, uneori agresiva, însă poate fi și un vizionar. Vărsătorul este capabil să vadă ce vă face peste cinci sau zece ani. Vărsătorul se simte bine în grupuri mari, înconjurat de oameni pe care să-i ajute la nevoie. Este filantrop și gata oricând să se sacrifice pentru binele altuia. Problema apare când se simte constrâns să facă ceva. El are nevoie de libertate de vorbire și de mișcare. El poate fi catalogat drept o persoana rece. În realitate, are nevoie de mai mult timp pentru a avea încredere totala în cineva. Vărsătorii au nevoie să învețe să-și exprime sentimentele într-un mod sănătos.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop pe 20 de ani, cu Camelia Pătrăşcanu. Context astral exploziv, ce zodii vor fi putred de bogate peste două decenii