Tot mai mulţi tineri îşi închid contul de pe Facebook. Vezi hilarul motiv

Facebook este cea mai populară reţea socială din lume cu peste un miliard de utilizatori, dar atragerea de noi internauți este din ce în ce mai dificilă.

06 ian. 2014, 09:17
Tot mai mulţi tineri îşi închid contul de pe Facebook. Vezi hilarul motiv

Anul acesta numărul părinţilor şi bunicilor care şi-au făcut cont pe Facebook a crescut considerabil, scrie capital.ro. Din acest motiv adolescenţii renunţă la Facebook în favoarea altor aplicaţii de comunicare instantanee precum WhatsApp şi WeChat. Părinţii au învăţat cum să folosească site-ul şi văd platforma ca o modalitate de a păstra legătura cu restul familiei. Tinerii îşi dau seama acum că orice activitate desfăşurată în reţea poate fi monitorizată de către aceştia.

Dacă în trecut reţeaua îţi permitea să îţi ascunzi profilul de alţi utilizatori, în prezent oricine caută numele tău în reţea te va găsi. Facebook a eliminat opţiunea care permitea ca numele tău să nu apară în căutări, astfel că singura metodă prin care poţi fi sigur că nu îţi vede nimeni profilul este blocarea lor. O altă metodă este să îţi faci alt profil cu un nume fals sau pur şi simplu să renunţi total la Facebook.

Vezi restul motivelor aici.