Toţi bărbaţii voiau să vadă cum arată iubita lui Răzvan Simion dezbrăcată. Lidia Buble, perversă la piscină

Lidia Buble şi-a încântat fanii pe Facebook cu o fotografie făcută la piscină.

12 iul. 2015, 20:01

Presupusa relaţie dintre Razvan Simion, de la Neaţa, şi cântăreaţa Lidia Buble a iscat o avalanşă de controverse. Unii se bucură pentru ei, alţii îi condamnă din cauză că preţul iubirii lor a fost destrămarea căsniciei vedetei TV, care are şi doi copii. În plin scandal, cântăreaţa pare să nu se lase afectată de tot ce se scrie despre ea şi se bucură de viaţă fără nicio urmă de remuşcare. Recent, artista a postat o fotografie de la plajă, în costum de baie. În timp ce unii au felicitat-o pentru forma fizică, alţii au criticată pentru modul în care se afişează.

„Ce bine v-ar sta dacă v-ați ocupa numai de muzică și nu ați mai poza crăcite. Mi-ar plăcea și mai mult muzica voastră. Apoi vă întrebați cum de ați intrat în scandaluri și de ce se scriu minciuni despre voi. Cât despre muzică…e bună”, ” Woooow ce frumoasa esti”, „Ești foarte frumoasă și costumul îți vine bine.
Ești perfectă”, i-au scris câţiva fani alături de fotografie.

Invitată, sâmbătă, la emisiunea „Star Chef”, de la Antena Stars, Lidia Buble a vorbit despre criticile care i-au ajuns la urechi în ultima perioadă.

Citeşte şi LIDIA BUBLE şi-a crescut cota după scandalul amoros cu Răzan Simion

„Multă lume din Deva mă critică. Eu am plecat dintr-o biserică şi la noi sunt nişte reguli. Dar eu am rămas aceeaşi fată simplă şi nu m-am schimbat deloc. Sunt la fel de credincioasă. În Bucureşti stau cu chirie. Muncesc să îmi iau o casă, strâng aproape toţi bănuţii din concerte. Maşina o am pe barter, de la un salon auto la care eu am lucrat. Îmi plac bărbaţii mai mari decât mine. Dar nu mai mari de 35. Poate că şi eu gândesc mai matur. Am încercat o dată cu un băiat mai mic decât mine şi nu m-am simţit bine, nu mi-a plăcut. Nu am iubit niciodată în taină şi nu am fost obligată să fac compromisuri”, a spus Lidia Buble, la emisiunea „Star Chef”, de la Antena Stars.

Citeşte şi SOCRUL lui Răzvan Simion, prima reacţie după ce FIICA SA a fost părăsită pentru Lidia Buble

„Eu îmi doresc atât de mult copii, pot să vină ca pe bandă rulantă, că eu pot, să poată bărbatul. Îmi doresc foarte mult o fetiţă şi eu băieţel. Ultima relaţie a fost acum doi şi ceva. Acum sunt singură, nu am pe nimeni.  Şi trebuie să am mai multă grijă, că mulţi băieţi mă vor doar pentru că sunt cineva. Până acum nu am întâlnit niciun băiat care să mă facă să mă îndrăgostesc. Vreau să fie un om foarte inteligent, care să mă înţeleagă, să mă respecte şi să mă accepte cu meseria pe care o am. De obicei noi artiştii ne înţelegm între noi, nu cred că aş putea să stau cu un om obişnuit, cu un şofer de exemplu, nu cred că ar înţelege dacă eu plec câte două săptămâni şi să nu vin acasă,” a spus Lidia Buble, la emisiunea „Star Chef”, de la Antena Stars.

De curând, în presă au apărut mai multe zvonuri că ar avea o relaţie cu matinalul Răzvan Simion. Până acum, niciunul dintre cei doi nu a confirmat această informaţie.