TOTTENHAM – AJAX AMSTERDAM LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Meci spectaculos în Champions League 2019

TOTTENHAM - AJAX AMSTERDAM LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Semifinalele Ligii Campionilor încep marţi la Telekom Sport 1 şi Digi Sport 1. Primul meci va fi Tottenham - Ajax, de la ora 22:00, live şi pe RomaniaTV.net.

30 apr. 2019, 16:37
TOTTENHAM – AJAX AMSTERDAM LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Meci spectaculos în Champions League 2019

TOTTENHAM – AJAX AMSTERDAM LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Primul meci din semifinalele Ligii Campionilor din acest sezon se joacă marţi, în direct la RomaniaTV.net. Ajax merge pe noua arenă a lui Tottenham pentru partida tur a dublei manşe care decide una dintre finalistele actualei stagiuni. Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre Tottenham şi Ajax, iar ambele vin după calificări impresionante reuşite în sferturile de finală.

TOTTENHAM – AJAX AMSTERDAM LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.

ECHIPELE PROBABILE

Tottenham: Lloris – Alderweireld, Sanchez, Vertonghen – Trippier, Eriksen, Wanyama, Rose – Alli – Llorente, Moura.

Ajax: Onana – Mazraoui, de Ligt, Blind, Tagliafico – Van de Beek, Schone, de Jong – Ziyech, Tadic, Neres.

Arbitru: Antonio Miguel Mateu Lahoz. 

Tottenham este convinsă că poate să continue parcursul miraculos din acest sezon, chiar dacă va întâlni în semifinale cealaltă revelaţie a Ligii Campionilor. Înaintea primului duel cu puştii- minune de la Ajax, londonezii n-au emoţii.

„Cel mai important este ce am reuşit să creăm în echipă, spiritul care te face să crezi că orice este posibil şi poţi să obţii orice vrei. Va fi o noapte magică, pentru că să joci o semifinală pe noul nostru stadion este un lucru la care nimeni nu spera în urmă cu doar câteva luni”, a prefaţat partida managerul lui Tottenham, Mauricio Pochettino.

Trei meciuri într-o săptămână a jucat Tottenham împotriva lui Manchester City. Echipa pregătită de Mauricio Pochettino l-a pierdut pe ultimul, care a avut loc în Premier League, însă a beneficiat de golurile marcate în deplasare şi a obţinut calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

După un 1-0 pe propriul teren, graţie golului marcat de Son, Tottenham pornea cu şansa a doua în returul de la Manchester. Fără golgheterul Harry Kane, Spurs a reuşit marea minune la capătul unui meci de coşmar. Cu patru goluri marcate în primele 21 de minute, City şi Tottenham au oferit cel mai spectaculos duel din acest sezon. Starurile lui Guardiola au marcat în ultima faza golul calificării, însă sistemul VAR a anulat reuşita lui Sterling, iar meciul s-a încheiat cu victoria, 4-3, a cetăţenilor. Cu un 4-4 la general şi graţie golurilor înscrise pe teren străin, Tottenham a obţinut calificarea în semifinale.

O calificare surprinzătoare a reuşit şi Ajax. „Lăncierii” au avut o misiune mult mai grea decât Tottenham la meciul retur, după ce, în partida de pe propriul teren, scosese doar o remiză cu Juventus. Iar partida de la Torino a început cum nu se putea mai rău. Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 28 şi n-a făcut altceva decât să-i enerveze şi mai tare pe puştii lui Ajax. Olandezii au marcat două goluri şi au ratat alte numeroase ocazii şi au demonstrat că victoria la scor cu Real Madrid, în optimile de finală, n-a fost o întâmplare.

TOTTENHAM – AJAX AMSTERDAM LIVE VIDEO: Scrisoarea impresionantă către suporterii lui Ajax

Ajax Amsterdam a prins din nou culoare europeană în acest sezon. Chiar dacă a jucat inclusiv o finală de Europa League acum două sezoane, performanţa obţinută în acest an, în UEFA Champions League, este impresionantă.

Ca un club care ştie ce înseamnă ajutorul suporterilor, cei de la Ajax au publicat o scrisoare deschisă, prin care le mulţumesc tuturor celor care susţin echipa.

„Acesta este un mesaj de mulțumire.

Un omagiu pentru toți cei care ne susțin în această călătorie.

Pentru toți care s-au îndrăgostit de visul nostru și care ne-au ajutat să îi mărim potențialul.

Pentru o echipă care evoluează ca și când nu ar exista ziua de mâine. Prețuim viitorul, investim în el. E povestea noastră, care nu va muri niciodată. E credința noastră, care nu va muri niciodată.

Această poveste este departe de a fi încheiată și fără ajutorul vostru nu ar fi început niciodată”.

TOTTENHAM – AJAX AMSTERDAM LIVE VIDEO: Ajax a câştigat o sumă ameţitoare din Liga Campionilor. 10,7 milioane de euro a făcut doar din bilete

jax îşi poate freca mâinile de bucurie datorită reţetei financiare a anului 2018-2019. În acest sezon, UEFA a pus la bătaie o sumă imensă pentru participante. Nu mai puţin de 2,4 miliarde de euro, cumulat pentru Liga Campionilor şi pentru Europa League! În Liga Campionilor, o victorie este recompensată cu 2,7 milioane de euro, în timp ce un egal oferă 900.000 de euro. Sume imense, la care fotbalul românesc deocamdată nu poate decât să viseze.

Fără să fie puse la socoteală sumele pe care le mai poate câştiga din marketpool, ori din posibila calificare în finală şi disputarea Supercupei Europei, Ajax a ajuns deja la circa 90 de milioane de euro, conform celor de la voetbalzone.nlDiseară se va juca Tottenham-Ajax.

Tottenham-Ajax, semifinala UCL, se joacă de la 22:00.

TOTTENHAM – AJAX AMSTERDAM LIVE VIDEO: Cât a câştigat Ajax din Europa

  • 15,25 milioane de euro pentru calificarea în grupe
  • 1,1 milioane bonus în funcţie de clasamentul celor 32 de calificate în grupe. Prima a primit 35,2 milioane de euro
  • 10,8 milioane de euro pentru cele 12 puncte obţinute în grupele UEFA Champions League
  • 9,5 milioane de euro din calificarea în primele 8 echipe din UCL , la care se va adăuga şi o sumă importantă din marketpool
  • 10,5 milioane de euro, calificarea în dauna lui Real Madrid
  • 12 milioane de euro calificarea în semifinale
  • 10,7 milioane de euro din biletele vândute pe AjaxArena. Toate meciurile s-au jucat cu casa închisă
  • 18,8 milioane de euro aduşi de locul 17 în clasamentul coeficienţilor UEFA pe ultimii 10 ani
  • 15 milioane de euro dacă trece de Tottenham şi va juca finala
  • 3,5 milioane de euro pentru câştigătoarea UCL
  • 3,5 milioane de euro pentru Supercupa Europei, dacă ajunge în finala UCL şi o câştigă
  • un milion de euro pentru echipa care va câştiga Supercupa Europei

Tottenham – Ajax va fi în direct, de la ora 22:00, la Telekom Sport 1, Digi Sport 1 şi Digi 4K, dar şi pe siteul RomaniaTV.net.