TOTTENHAM LIVERPOOL. Cât costă un bilet la negru pentru finala CHAMPIONS LEAGUE

TOTTENHAM LIVERPOOL. Fanii lui Liverpool şi Tottenham au invadat capitala Spaniei pentru finala Champions League de pe Wanda Metropolitano. Este primul duel 100% britanic în Europa după 11 ani, iar din acest motiv peste 100.000 de suporteri sunt aşteptaţi să sosească la Madrid pentru TOTTENHAM LIVERPOOL FINALA CHAMPIONS LEAGUE.

31 mai 2019, 16:31
TOTTENHAM LIVERPOOL. Cât costă un bilet la negru pentru finala CHAMPIONS LEAGUE

TOTTENHAM LIVERPOOL. Prognoza meteo anunţă temperaturi de aproape 30 de grade Celsius, iar lumea se simte ca în vacanţă. Fanii celor două echipe se comportă civilizat, ba chiar au cântat împreună pe terasele din centrul oraşului.

TOTTENHAM LIVERPOOL. Kyros Vassaras, preşedintele CCA, delegat la finala CHAMPIONS LEAGUE

TOTTENHAM LIVERPOOL. Poliţia spaniolă este în alertă înainte de FINALA CHAMPIONS LEAGUE, deoarece cei mai mulţi dintre englezi nu au bilet de intrare. UEFA a pus la dispoziţie 32.000 de bilete celor două cluburi, mai puţin de jumătate din capacitatea arenei Wanda Metropolitano.

TOTTENHAM LIVERPOOL LIVE STREAM VIDEO ONLINE în FINALA CHAMPIONS LEAGUE 2019

TOTTENHAM LIVERPOOL. De altfel, mulţi suporteri disperaţi mărşăluiesc prin oraş pentru a găsi un bilet la meciul TOTTENHAM – LIVERPOOL, iar preţul pe piaţa neagră a ajuns la 10.000 de euro! Poliţia a arestat deja mai mulţi speculanţi care aveau asupra lor bilete false la FINALA CHAMPIONS LEAGUE.

TOTTENHAM LIVERPOOL. Pentru Madrid, încasările vor fi uriaşe. Practic, nu mai există locuri de cazare disponibile. Şi companiile aeriene au obţinut un profit consistent: ministerul transportului a anunţat că vineri a fost cea mai aglomerată zi din istorie cu peste 9.000 de zboruri. De altfel, încă o mie de zboruri sunt anunţate pentru ultima zi, dar din acest motiv au fost şi mari întârzieri.

LIVERPOOL TOTTENHAM. Damir Skomina va arbitra finala Champions League 2019

TOTTENHAM LIVERPOOL. Fanii lui Liverpool şi Tottenham au invadat capitala Spaniei pentru finala Champions League de pe Wanda Metropolitano. Este primul duel 100% britanic în Europa după 11 ani, iar din acest motiv peste 100.000 de suporteri sunt aşteptaţi să sosească la Madrid pentru TOTTENHAM LIVERPOOL FINALA CHAMPIONS LEAGUE.