LIGA CAMPIONILOR. Guardiola, pedepsit pe noul stadion al lui Tottenham. Manchester City, învinsă în prima manşă din sferturi

Tottenham Hotspur a câştigat cu scorul de 1-0 manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, jucată contra lui Manchester City. Returul este programat miercuri, 17 aprilie.

09 apr. 2019, 16:12
LIGA CAMPIONILOR. Guardiola, pedepsit pe noul stadion al lui Tottenham. Manchester City, învinsă în prima manşă din sferturi

TOTTENHAM-MANCHESTER CITY 1-0. Unicul gol al meciului a fost înscris de sud-coreeanul Son, în minutul 78, iar înfrângerea „cetăţenilor” este consecinţa strategiei gândite de Pep Guardiola, care a jucat la rezultat, sperând într-un egal. Este adevărat, Kun Aguero a ratat un penalty în startul meciului, însă City nu a arătat ofensiva la care ne-am fi aşteptat.

City are forţa să întoarcă rezultatul peste opt zile, acasă, mai ales că Harry Kane s-ar putea să lipsească în retur, el părăsind terenul accidentat, iar Dele Ali s-a accidentat şi el pe final de meci.

Componenţa formaţiilor:

Tottenham: Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Sissoko, Winks, Eriksen, Alli, Son, Kane.

Manchester City: Ederson, Walker, Laporte, Otamendi, Delph, Fernandinho, İlkay Gündoğan, D.Silva, Mahrez, Sterling, Agüero.