Totul despre noua viaţă a femeii cu suflet de bărbat. Cum arată acum Nikita FOTO

Ingredientul scandalurilor mondene de acum 10 ani, spaima Nikita a "muțit" în Spania, unde nu mai face pe eroina, și-a găsit un camin bun, la Malaga, a început o nouă relație și își crește cele două fetițe ale sale.

08 sept. 2016, 07:30

Fosta „femeia cu suflet de bărbat”, pe numele ei Mihaela Ispas, s-a întors la latura sa feminină și a adus pe lume, anul trecut, încă un copil, scrie libertatea.ro. Ajunsă la 41 de ani, Nikita îi e dor intrigile ce i-au întreținut imaginea de dură până să plece din țară însă din pricină că este slabă de nerv și-a suspendat comunicarea prin intermediul rețelelor de socializare să nu fie tentată să facă vreo prostie, fapt ce i-ar dăuna în relația cu autoritățile.

Citeşte şi Nikita, transformare INCREDIBILĂ. Cum arată ACUM fosta bătăuşă din Piaţa Romană FOTO

Pe Nikita a domolit-o și relația încordată pe care a avut-o cu ai săi conaționali în primii ani când a venit Spania. Asta din pricina faptului că i s-a dus vestea că este un fel de colaborator al autorităţilor în privinţa românilor din zona Malaga. „Merită să trăiască decent, să nu fie nevoită să facă ce am făcut eu, lucruri de care mi-e ruşine. Copilul meu mare vorbeşte spaniolă şi nu-mi doresc să vină vreodată în România. Pentru asta lupt acum”, a mărturisit Nikita în urmă cu ceva vreme.