TRĂDARE! Gigi Becali PLÂNGE NON-STOP în celula sa! E cea mai dură lovitură

GIGI BECALI s-a plîns apropiaţilor săi că Toni Doboş a fost cel care i-a ajutat pe procurorii de la DNA să finalizeze “Dosarul Valiza” în favoarea lor după ce a “sifonat” acestora aproape toate lucrurile pe care doreau să le afle.

11 ian. 2015, 10:31

GIGI BECALI a mai primit o lovitură dură din partea magistraţilor pe 4 iunie 2013. După mai bine de cinci ani de procese, latifundiarul din Pipera a fost condamnat defintiv la 3 ani de închisoare cu executare în “dosarul Valiza”. Chiar dacă iniţial, pe fond, acesta fusese achitat de judecători. Între timp, unul dintre oamenii cheie din acest dosar a fost Toni Doboş, care, se spune, a ajuns la un acord cu procurorii DNA. Cercetat de organele judiciare și pus sub acuzaţia de complicitate la dare de mită după ce s-a refăcut fizic în urma accidentului auto, acesta a recunoscut suspiciunile procurorilor pentru a nu fi trimis în spatele gratiilor. 

Gigi Becali VS. Ioan Becali. CONFLICT DUR între veri DUPĂ GRATII

Astfel, fanatik.ro a aflat că fostul internaţional a ajuns la o înţelegere cu procurorul de caz, cu care a şi încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei, astfel că pedeapsa pe care a primit-o a fost de doi ani şi şase luni cu suspendare. Informațiile obținute de fanatik.ro au fost confirmate, parțial, și de partea acuzată. ”Dacă nu recunoaşteam, probabil aş fi ajuns şi eu în închisoare. O să las timpul să treacă, iar după o perioadă o să vorbesc şi eu mai multe despre acest subiect“,a declarat Doboş la ieşirea de la Tribunal.