Trădarea lui GIGI BECALI. Cum L-A UMILIT pe MIHAI NEŞU

Mihai Nesu a primit de la Gigi Becali o oferta uriasă: un post in conducerea Stelei, plus achitarea tuturor cheltuielilor legate de mutarea la Bucuresti si traiul in Capitala. In 2008, insa, cand Mihai nesu a plecat de la Steaua la FC Utrecht, Gigi Becali a refuzat sa-i plateasca lui Mihai Nesu primam de calificare in Champions League.

26 oct. 2014, 15:16
Trădarea lui GIGI BECALI. Cum L-A UMILIT pe MIHAI NEŞU

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Nesu si si-a manisfestat regretul fata de disparitia tatalui acestuia, Mircea Nesu.

„Gigi l-a sunat din inchisoare pentru a-l incuraja. I-a spus ca e sigur ca asta este ultima incercare din partea lui Dumnezeu si ca de acum incolo are doi ingeri care să il vegheze. Ba, mai mult, Becali i-a spus lui Nesu ca de acum inainte el va fi tatal lui. I-a facut si o oferta socanta. Aceea de a lasa totul in spate si de a se muta in Bucuresti. Gigi ii ofera cazare si tot ceea ce are nevoie, pentru a face parte din staff-ul tehnic al Stelei, Mihaita a ramas fara cuvinte, nu a avut putere sa ii raspunda”, a declarat un apropiat al lui Nesu pentru Cancan.

Oferta l-a impresionat pe Mihai Nesu, mai ales ca relatia dintre cei doi nu a fost intodeauna extraordinara. Din contra, in momentul in care fostul fundas a plecat de la Steaua, cei doi au avut un schimb de replici. Gigi becali a refuzat sa-i achite lui nesu prima de calificare in Champions League, de 100.000 de euro. Nesu s-a adresat comisiilor LPF, a trimis si o scrisoare pe adresa clubului, insa nu a avut castig de cauza.

„Nu mi-am primit inca prima pentru calificarea in Liga Campionilor. Eu am facut tot ce am putut pentru Steaua si nu vreau decat ceea ce mi se cuvine. Am sa-i platesc eu datorile lui Becali, ca am auzit ca are datorii”, spunea Nesu in 2008, la scurt timp dupa ce a plecat de la Steaua.