Trafic aerian în condiţii de iarnă. Unele aeronave pot avea întârzieri mai mari de 50 de minute

Traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, marţi dimineaţa, în Capitală, nefiind curse anulate. Unele aeronave pot avea întârzieri mai mari de 50 de minute, generate de necesitatea degivrării aeronavelor înainte de decolare, au anunţat reprezentanţii Aeroporturi Bucureşti.

20 mart. 2018, 06:55
Trafic aerian în condiţii de iarnă. Unele aeronave pot avea întârzieri mai mari de 50 de minute

Potrivit sursei citate, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, conform programului de zbor.

„Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate de degivrarea aeronavelor, întârzieri care, punctual, pot atinge şi chiar depăşi 50 de minute”, anunţă Aeroporturi Bucureşti.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea în condiţii de siguranţă.

„Infrastructura aeroportuară este operaţională, fiind asigurate condiţiile pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime”, a mai informat compania.